Personal Training

Personal Training

0 beoordelingen

Voor persoonlijke aandacht en een trainingsschema op maat bieden we Personal Training bij Pollys Gym of een locatie van FeelGoodClub AeroFitt bij u in de buurt. De focus ligt op de kracht van het lichaam en uw mogelijkheden. Deze training kan gecombineerd worden met verschillende sporten. Want variatie is heel belangrijk! Daarnaast kunt u ook met meerdere personen personal training volgen. Afhankelijk van uw persoonlijke doel of fysieke gesteldheid, is er altijd een manier te vinden die plezier in het sporten brengt en de drempel van een fysieke uitdaging verlaagt. Van conditie tot kracht.

Personal Training bij Pollys Gym

Wat gaat u doen?

Samen met de trainer gaat u uw doelen in kaart brengen en daarop wordt uw persoonlijke trainingsschema afgestemd. Personal Trainer Paul helpt u het schema goed uit te voeren en motiveert u om de doelen die u hebt afgesproken te behalen. 

Over Pollys Gym

In augustus 2016 startte Paul Zeeders of beter gezegd ‘Polly’, zoals zijn vrienden hem noemen, met Pollys Gym. Een sportschool die niet bepaald wordt door één locatie, maar door Pollys doel. Het doel om tegen de stroom van afgetrainde lichamen in het plezier in sport zelf weer voorop te stellen. Dat is niet alleen maar leuk, maar volgens Pollys dé manier om iets vol te houden, zo’n ritme maakt uiteindelijk het verschil in hoe u zich voelt!

Bij u in de buurt

Sporten en trainingen vinden plaats op diverse locaties in de Achterhoek en daarbuiten. Van één op één coaching aan huis tot aan groepslessen in de buurt. 

Meld u aan!

Schrijf u in voor Personal Training via het volgende formulier:

Aanmelden Personal Training van Polllys Gym

Trainer Paul Zeeders neemt na aanmelding zo snel mogelijk contact met u op om de training in te plannen.

Voordeel bij Pollys Gym

Voor personal trainingen betaalt u € 52,95 per keer. Leden van Kruiswerk krijgen één gratis training bij de eerste 10 personal trainingen bij Polly's Gym. Die kunt u ook met een eigen groep starten.

Paul geeft ook Sport, Kracht en Conditie-trainingen (SKC-trainingen). Voor SKC-trainingen betalen niet-leden € 22,60 per maand en Kruiswerk leden slechts € 20,35 per maand.

Personal Training bij FeelGoodClub AeroFitt

Wilt u 100% persoonlijke aandacht en aan de slag met een trainer die is gespecialiseerd in jouw doelstelling? Kies dan nu voor Personal Training bij FeelGoodClub AeroFitt!

Onze trainers zijn allen gecertificeerd, krijgen continu bijscholing en hebben alle hun eigen specialismen waardoor u kunt samenwerken met een trainer naar keus en met de juiste capaciteiten! Een Personal training is leuk, gezellig en leerzaam. De Personal trainer is naast trainer ook uw coachmotivator en inspirator. De Personal trainer biedt een vast moment in de week of maand om te komen trainen. Deze extra stok achter de deur helpt u structuur in uw training te brengen. Daarnaast is goede voeding heel belangrijk bij het halen van uw trainingsdoelstellingen. De Personal trainer kan u hierin adviseren.

Beweeg met een sport naar keuze bij AeroFitt

Alles onder één dak: naast Personal Training kunt u met uw AeroFitt abonnement gaan sporten, zwemmen, een groepsles doen, fitnessen naar keuze. AeroFitt heeft alles onder één dak. Kijk op www.aerofitt.nl voor meer informatie over het aanbod.

Locaties AeroFitt

  • AeroFitt Didam
    AeroFitt Duiven
    AeroFitt en Budget AeroFitt Hengelo (Gelderland)
    AeroFitt Zelhem
    AeroFitt Zutphen
Klik hier voor meer informatie over de locaties.

Voordeel bij FeelGoodClub AeroFitt

Kruiswerk leden krijgen een personal trainingssessie gratis. Om van de korting gebruik te kunnen maken laat je gemakkelijk je Kruiswerk lidmaatschapspas zien bij een AeroFitt locatie naar keuze.