Direct door naar content
Terug naar diensten

Mantelzorghulplijn Kruiswerk

Zorgen voor iemand die langdurig ziek is, een beperking heeft, psychische problemen heeft of anders hulpbehoevend is. Dat is (meestal) fijn om te kunnen doen. Altijd over rozen gaat het niet per se. De Mantelzorghulplijn Kruiswerk is er voor jou. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Mantelzorghulplijn Kruiswerk?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Kosteloos voor leden 

Iedereen die lid is van Kruiswerk, maakt kosteloos gebruik van deze hulplijn. De Mantelzorghulplijn is bereikbaar van 9.00 tot 17:00 uur.

088 171 73 17

Als je voor iemand zorgt, loop je soms tegen dingen aan, of je hebt vragen. Er zijn bijvoorbeeld veel verschillende loketten en financiële regelingen in Nederland. Het is niet vreemd dat je niet de mogelijkheid of het netwerk hebt, om daarin je weg te vinden. Of je nu praktische of emotionele hulp zoekt, bij Google verdwaal je al snel in een oerwoud van informatie en instanties. Soms is informatie verouderd en is per gemeente ondersteuning verschillend geregeld. Regelingen kunnen ingewikkeld zijn.

De Kruiswerk-expert helpt jou op weg

Bij wie moet je dan wél zijn voor welke hulp en wie helpt jou? Bel met de Mantelzorghulplijn van Kruiswerk. Je krijgt direct ondersteuning in de vorm van praktische informatie, diensten aan huis of een verwijzing naar precies die organisatie waar jij wat aan hebt.

 

 

Ledenvoordeel

Iedereen die lid is van Kruiswerk, maakt kosteloos gebruik van deze hulplijn. De Mantelzorghulplijn Kruiswerk bel je op 088 171 73 17 en is bereikbaar van 9.00 tot 17:00 uur.

Op adem komen als mantelzorger

Als je voor een ander zorgt, kan dat soms zwaar zijn. Je voelt je verantwoordelijk en wilt graag helpen. Om te voorkomen dat de druk op jou te groot wordt, biedt Kruiswerk verschillende diensten om je te ontlasten in zorgtaken. Kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

Ontdek de mogelijkheden via de knop hieronder of bel de Mantelzorghulplijn Kruiswerk op 088 171 73 17, bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Alle ondersteuning op een rij