Direct door naar content
Terug naar diensten

Kruiswerk Zorgcollectief

Collectief verzekeren: het heeft veel voordelen! Zo verzeker jij je bij dezelfde zorgverzekeraar, maar voor een betere prijs en met fijne extra’s. Ook helpen wij je graag bij het overstappen en bieden wij het hele jaar door ondersteuning bij vragen over je verzekering. Dat is pas goed geregeld!

Meer lezen

Heb je een vraag over
Kruiswerk Zorgcollectief?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Weiland Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Meer dan alleen korting

Het Kruiswerk Zorgcollectief gaat voor meer zorg tegen een lagere prijs.

De voordelen van ons zorgcollectief

  • Zekerheid: een goede basisverzekering bij de grootste zorgverzekeraars;
  • Keuze: verschillende (gratis) aanvullende pakketten;
  • Korting: gunstige premies, flinke besparingen;
  • Service: persoonlijke informatie, advies en hulp bij het overstappen.

Het zorgcollectief gaat verder dan alleen kortingen

Meer zorg tegen een lagere prijs, dat is het Kruiswerk Zorgcollectief. Door exclusieve afspraken gaat het Kruiswerk Zorgcollectief verder dan alleen korting op jouw zorgverzekering. Wij hebben afspraken met Zilveren Kruis, VGZ en Menzis. Deze collectieve verzekeringen bieden extra vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie of mantelzorg. Het Zorgcollectief biedt je daarnaast het hele jaar door persoonlijke ondersteuning bij vragen over je zorgverzekering.

Gratis en belangeloos advies

Onze adviseur zorgverzekeringen Willem Veenendaal helpt je graag. ‘Ben ik goed verzekerd?’, ‘Betaal ik niet te veel?’, ‘Ik ben al ziek, dus ik word nooit geaccepteerd!’: zomaar wat vragen en onduidelijkheden waar hij antwoord op kan geven. Je zorgverzekering kan grote impact hebben op je gezondheid én je portemonnee. Daarom neemt Willem graag de tijd om je persoonlijk, kundig en volledig te informeren en adviseren. Daarnaast zet hij zich in voor meer zorg en de beste prijs via Kruiswerk Zorgcollectief. Willem helpt je graag, geheel gratis en belangeloos!

Zit je nog wel goed?

Aan het einde van het jaar, zodra de nieuwe tarieven bekend zijn, worden er informatiebijeenkomsten en adviesgesprekken georganiseerd. Samen met Willem kijk je kritisch naar je zorgverzekering en daarna geeft hij je een vrijblijvend advies. Je kan dan eventueel voor het einde van het jaar overstappen. Ben je al verzekerd bij Zilveren Kruis, VGZ of Menzis? Dan kan je het hele jaar door instappen in het Kruiswerk Zorgcollectief.

Willem is heel vriendelijk, heeft alles toegelicht. Voorheen zat ik bij een verzekeraar waar ik heel lang tevreden over was. Maar ik kreeg een nieuwe polis en dacht: ‘Dat wordt te veel!’. Het advies was om over te stappen naar een andere zorgaanbieder. Ik ben overgestapt en betaal aankomend jaar € 31,- per maand minder voor dezelfde zorg.

Mevrouw Janssen

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Sluit je dan aan bij het Zorgcollectief en maak gebruik van de voordelen:

  • Korting op jouw basis- en aanvullende zorgverzekering;
  • Exclusieve aanvullende vergoedingen;
  • Deskundig advies en ondersteuning, het hele jaar door.

Bekijk ons huidige aanbod Neem contact met mij op