Direct door naar content

Kruiswerk Helpt

Kruiswerk Helpt verbindt

Kan jij wel een extra paar handen gebruiken? Of wil je iets voor een ander betekenen? Dan ben je bij Kruiswerk Helpt aan het juiste adres. Op Kruiswerk Helpt koppelen wij hulpvragen en -aanbod aan elkaar. Er voor elkaar zijn en een extra steuntje bieden staan hierbij centraal. 

Een paar extra handen nodig?

Heb je extra hulp, een luisterend oor of advies nodig? Wij helpen je graag. Naast jouw vragen of zoektocht naar praktische hulp bieden wij ondersteuning bij het plaatsen van een vraag of aanbod. Indien nodig verbinden wij je met professionele dienstverleners of hulpinstanties.

Heb je een vraag of hulp nodig? Bel dan met de Kruiswerk Helpt Hulplijn op 0314 – 357 430 (ma. t/m vrij van (9:00 en 13:00 uur) of e-mail buiten kantooruren naar info@kruiswerk.nl.

Ik vind het gewoon leuk. Je bent lekker bezig en helpt tegelijkertijd anderen. Ouderen zijn een kwetsbare doelgroep. Ik help hen dan ook graag, ook al is het maar met de kleine dingen. Daarom doe ik nu regelmatig boodschappen voor Corry. 

– Isa Bartelings, vrijwilliger bij Kruiswerk Helpt

Maak een account aan

Beheer jouw hulpvragen en aanbod gemakkelijk in een persoonlijk account. Die kun je aanmaken via www.kruiswerkhelpt.nl. Sluit een vraag of aanbod aan? Dan reageer je eenvoudig via de reactiebutton. Is er een match? Dan zorgen wij voor de juiste bemiddeling zodat het veilig verloopt en betrouwbaar is.

Waarvoor jij Kruiswerk Helpt o.a. kunt inschakelen:

  • Hulp bij boodschappen
  • Een gezellige wandeling of praatje
  • Ophalen van medicijnen
  • Aansluiten van elektronica

Weet wat er speelt in jouw omgeving

Op www.kruiswerkhelpt.nl zie je precies wat er in jouw omgeving speelt. Die ene buurvrouw die hulp nodig heeft bij het uitlaten van de hond. Een jonge moeder die graag haar hulp aanbiedt bij het doen van boodschappen. Daar kan jouw hulpaanbod of -vraag ook tussen staan! Filter op type vraag, categorie, gemeente of beschikbaarheid. Zo vind je precies het aanbod of de vraag waar jij naar op zoek bent.

Heb je een vraag of hulp nodig?

Bel dan met de Kruiswerk Helpt Hulplijn op 0314 – 357 430 
(ma. t/m vrij van (9:00 en 13:00 uur)

Of e-mail buiten kantooruren naar info@kruiswerk.nl.