Privacy disclaimer

Aan alle pagina's van de website van Kruiswerk Achterhoek en Liemers is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Kruiswerk Achterhoek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website. Uiteraard stellen we het zeer op prijs als u onjuistheden aan ons meldt.

Privacy Statement Website

Bij elke verwerking van persoonsgegevens door Kruiswerk Achterhoek en Liemers is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Wat betreft de website gebruikt Kruiswerk Achterhoek en Liemers geen namen of andere gegevens die de identiteit van bezoekers op onze website schaden of bekend maken. Als u via deze website reageert, dan worden de door u verstrekte gegevens louter en alleen gebruikt om te reageren op uw vraag of verzoek. Wel houden we bij hoe vaak elke pagina wordt bezocht en welke browser wordt gebruikt. We doen dat om de kwaliteit van de site te kunnen verbeteren.

Offline verstrekte gegevens

Ook als u gegevens naar ons opstuurt of inlevert bij onze ledenservice, is de gegevensverwerking bij Kruiswerk Achterhoek en Liemers in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om onze dienstverlening beter op u te kunnen afstemmen.

Het delen van uw gegevens gebeurt alleen aan derden indien u een dienst bestelt van een van onze partners en deze gegevens noodzakelijk zijn voor deze dienstverlening. Dit gebeurt dus nooit zonder uw toestemming.

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Nadat u uw lidmaatschap heeft opgezegd bewaren wij alleen uw gegevens die nodig zijn om aan onze fiscale verplichtingen te voldoen.