Wordt nu lid voor 2021 en ontvang de rest van 2020 gratis

Een lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek en Liemers is heel aantrekkelijk voor iedereen, ook als u niet direct een zorgbehoefte heeft. Voor slechts € 19,50 per kalenderjaar bent u lid en profiteren uw gezinsleden automatisch mee van de vele voordelen. Leden van Kruiswerk maken gratis of met korting gebruik van onze diensten en/of ontvangen extra service. 

Word nu lid en betaal voor het lidmaatschap van 2021 € 19,50, U krijgt het lidmaatschap voor de resterende maanden van 2020 gratis.

Hoe gaat aanmelden voor het lidmaatschap in zijn werk?

1. Vul hieronder het aanmeldformulier in
Doorloop de stappen.

2. Bevestig uw aanmelding
Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van ons met een link. Klik hierop om uw aanmelding te bevestigen.

3. Maak direct gebruik van diensten met korting
Als lid van Kruiswerk kunt u nu via de website en telefonisch diensten aanvragen met ledenkorting.

4. U ontvangt uw Kruiswerk-ledenpas thuis
U ontvangt uw Kruiswerk-ledenpas binnen circa 6 weken thuis. Mocht u eerder uw lidnummer willen ontvangen, dan kunt u deze opvragen bij onze ledenservice via 0314 - 357 430 of info@kruiswerk.nl.

5. Instappen collectieve zorgverzekering
Wilt u gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering bij VGZ, Zilveren Kruis Achmea of Menzis, dan gaat dat niet automatisch met de aanmelding voor het Kruiswerk lidmaatschap. Op deze pagina vindt u ook alle informatie en kortingen bij de genoemde verzekeraars.

Ontvangt u na het invullen van het inschrijfformulier geen bevestigingsmail? Neem dan contact op met onze ledenservice via info@kruiswerk.nl of 0314 - 357 430.