Lid worden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers

Een lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek en Liemers is heel aantrekkelijk voor iedereen, ook als u niet direct een zorgbehoefte heeft. Voor slechts € 19,50 per kalenderjaar bent u lid en profiteren uw gezinsleden automatisch mee van de vele voordelen. Leden van Kruiswerk maken gratis of met korting gebruik van onze diensten en/of ontvangen extra service.

Hoe gaat aanmelden voor het lidmaatschap in zijn werk?

1. Vul hieronder het aanmeldformulier in
Doorloop de stappen en kies uw welkomstcadeau.

2. Bevestig uw aanmelding
Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van ons met een link. Klik hierop om uw aanmelding te bevestigen.

3. Maak direct gebruik van diensten met korting
Als lid van Kruiswerk kunt u nu via de website en telefonisch diensten aanvragen met ledenkorting.

4. U ontvangt uw gezinsledenpas thuis
Na uw aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk het welkomstpakket thuisgestuurd. Hierin vindt u de ledenpas, dienstengids en welkomstcadeau. 

5. Instappen collectieve zorgverzekering
Wilt u in onze collectieve zorgverzekering instappen bij VGZ, Zilveren Kruis Achmea of Menzis, dan gaat dat niet automatisch met de aanmelding voor het Kruiswerk lidmaatschap. Na uw aanmelding voor de aanvraag voor het Zorgcollectief, vult u dit instapformulier in. Op deze pagina vindt u ook alle informatie en kortingen bij de genoemde verzekeraars.

Ontvangt u na het invullen van het inschrijfformulier geen bevestigingsmail? Neem dan contact op met onze ledenservice via info@kruiswerk.nl of 0314 - 357 430.