Direct door naar content
Terug naar diensten

Acute Hulplijn

Voor als je snel hulp in huis nodig hebt

Is er onverwachts iets gebeurd in jouw thuissituatie waardoor de hele boel ineens ontregeld is? Gebeurt er iets onverwachts in je privé situatie of in je rol als mantelzorger? Is je partner gevallen of wordt één van je ouders plotseling in het ziekenhuis opgenomen? Worden sommige zaken hierdoor lastiger voor degene die achterblijft? Dan kan je als lid van Kruiswerk terugvallen op Acute Hulp, wij zijn er voor je.

Speciaal voor de onverwachte momenten kun je Acute Hulp en Gezondheidsadvies aanvragen.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Acute Hulplijn?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Weiland Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Neem direct contact op met de Acute Hulplijn

Bel 088 - 17 17 345 (24/7 bereikbaar).

Acute Hulp en Gezondheidsadvies

Individuele beoordeling en advies 

Alle Acute Hulp aanvragen die binnenkomen bekijken en beoordelen wij individueel. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Samen bekijken we wat er nodig is en op welke manier dit geregeld gaat worden.

 

Acute Hulp

Soms red je het even niet alleen 

Is er onverwachts iets gebeurd in jouw thuissituatie waardoor de hele boel ineens ontregeld is? Is er urgentie ontstaan bij mensen waar je als mantelzorger extra zorg voor draagt? Dan zijn wij er voor je.

De Acute Hulplijn is dag en nacht bereikbaar!

Speciaal voor de onverwachte momenten kun je acute hulp aanvragen. Een hulp van Alfasens komt langs om jou te ondersteunen. In overleg wordt er gekeken welke hulp er nodig is en wanneer deze geleverd wordt.

Je kan daarbij denken aan: 

  • Hulp in de huishouding;
  • Boodschappen doen;
  • Koken;
  • Kinderen van school halen;
  • Medicijnen ophalen.

Deze telefonische ondersteuning is dag en nacht bereikbaar en je kan hier altijd je acute hulpvraag stellen. Ideaal voor als je in het buitenland op vakantie bent en een vraag over je gezondheid hebt.

Acute Hulp in het kort

  • Je hebt snel hulp in huis om het huishouden draaiende te houden;
  • Voor jou als lid van Kruiswerk 8 uur per jaar gratis*;
  • Afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
     

Gezondheidsadvies

Voor vragen en twijfels over gezondheid

Heb je zeurende rugklachten en weet je niet wat je moet doen? Heeft je vrouw een aanhoudende hoestbui en twijfel je of je de huisarts moet bellen? Of maak je je zorgen over je vader die wankel loopt?

Blijf niet rondlopen met klachten

Je kunt met dit soort gezondheidsvragen bij ons terecht, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het is vervelend om met (milde) klachten rond te blijven lopen. Ook voor jou, als je regelmatig voor iemand anders zorgt, is het handig om even iemand te kunnen raadplegen. Huisartsen hebben vaak volle agenda's, misschien twijfel je of je zorg wel terecht is. Het team van ons Gezondheidsadvies is er dan voor je met een luisterend oor. En helpt je een beslissing te nemen.

Onze verpleegkundigen staan voor je klaar

Ons team bestaat uit ervaren verpleegkundigen. Of je nou voor een gezondheidsklacht van jezelf belt of voor iemand anders. Wij helpen je verder. Met medische informatie en met het inschatten of je verdere hulp moet gaan zoeken.

De vragen voor het Zorgadvies of Gezondheidsadvies kunnen meteen beantwoord worden. Is dit niet het geval? Dan ontvang je een doorverwijzing.

De Acute Hulp die je aanvraagt wordt (op werkdagen) opgepakt en zo snel mogelijk ingeregeld.

Heb je snel hulp nodig? Bel dan 088 - 17 17 345

De Acute Hulplijn is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. In overleg wordt bepaald welke hulp er nodig is en vanaf wanneer deze geleverd kan worden. Indien je een wijkverpleegkundige of buurtcoach hebt, kan deze ook een aanvraag voor jou indienen.  

Ledenvoordeel

Ben je langer dan één jaar lid van Kruiswerk? Dan kan je per kalenderjaar gebruikmaken van 8 uur gratis* Acute Hulp.

*Ben je korter dan één jaar lid, dan betaal je € 15,- per uur voor maximaal 8 uur Acute Hulp per kalenderjaar. 

Neem contact met mij op