Direct door naar content

Hulp aan huis

Wij komen naar jou

Ben je iets minder goed ter been? Familie of vrienden die niet altijd kunnen helpen? Of kan je gewoon wel wat extra hulp gebruiken? Kruiswerk biedt verschillende diensten die jou ondersteunen in het dagelijks leven. Thuis, maar ook als je onderweg bent. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Heb je een vraag? 

Wat je vraag ook is, wij staan voor je klaar. Neem contact op met onze ledenservice op 0314 - 357 430 (ma. t/m vrij. van 9:00 - 13:00 uur) of mail naar info@kruiswerk.nl

Fietsenmaker aan huis

Heb je problemen met je rijwiel of heeft deze onderhoud nodig? De fietsenmakers van Tweewielerservice Iwan Sweeren komen bij jou thuis. Zij verrichten dezelfde werkzaamheden als een normale fietsenmaker. Zoals het smeren van onderdelen, controleren en bijstellen van versnellingen, remmen, kettingspanning en verlichting. En niet alleen voor jouw fiets, ook jouw scootmobiel, rolstoel en rollator checken zij graag. En het grote voordeel: je hoeft niet naar de werkplaats te komen. 

Meer informatie over Fietsenmaker aan huis

Huishoudelijke hulp

Is jouw huis schoon en leefbaar? Dan voel je je er helemaal veilig en thuis. Door omstandigheden kan het zijn dat jij minder of geen tijd hebt voor het huishouden. Of het lukt fysiek niet. Schakel dan via Kruiswerk een professionele hulp in van Alfasens. Onze hulp helpt je met schoonmaken en andere huishoudelijke taken.

Meer informatie over Huishoudelijke hulp

Kapper aan huis

Een kapper bij jou thuis, wanneer het jou uitkomt. Dus ook ‘s avonds of in het weekend. Ideaal! De thuiskappers van Mobella staan voor je kklaar. Zij zijn namelijk niet gebonden aan kantoortijden. Kleuren, permanenten of watergolven? Ook dat doen de kappers bij jou thuis! 

Meer informatie over Kapper aan huis

Klusser aan huis

Heb jij ook twee linkerhanden? Voor alle kleine klussen in en om het huis, schakel je vanaf nu voordelig een klusser aan huis in. Een lamp ophangen, een IKEA-meubel monteren, behangen, schilderen of de woning in oorspronkelijke staat opleveren: de klusser pakt het aan!  

Meer informatie over Klusser aan huis

Maaltijdservice

Met onze maaltijdservice zet je in een handomdraai een heerlijk verse en gezonde maaltijd op tafel. Zonder boodschappen te doen of te koken! Onze twee maaltijdleveranciers leveren koelverse of vriesverse maaltijden persoonlijk bij je thuis af. 

Meer informatie over Maaltijdservice

Pedicure aan huis

Heb je last van voetklachten of wil je deze juist voorkomen? De pedicures van Mobella komen bij jou thuis, wanneer jou het uitkomt. Dus ook ‘s avonds of in het weekend. Zowel voor medische verzorging als een basisbehandeling.  

Meer informatie over Pedicure aan huis

Tuinman

Heb je een mooie tuin? En zelf geen tijd om deze te onderhouden? Of misschien wordt het je fysiek wel te zwaar? Schakel dan gemakkelijk de hulp in van een tuinman van De Groenmakers via Kruiswerk! Of je nou een nieuwe schutting, bestrating, gazon of border wil: de tuinman kan je overal bij helpen.  

Meer informatie over Tuinman