Direct door naar content
Terug naar diensten

Klusser aan huis

Heb jij twee linkerhanden? Voor alle kleine klussen in en om het huis, schakel je vanaf nu voordelig een klusser aan huis in. Een lamp ophangen, een IKEA-meubel monteren, behangen, schilderen of de woning in oorspronkelijke staat opleveren: de klusser pakt het aan!  

Deze dienst is alleen beschikbaar in de Achterhoek en Liemers. Telefonisch advies is in heel Nederland mogelijk.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Klusser aan huis?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Heb je een klus die moet gebeuren in jouw huis?

Laat je helpen door de klusser aan huis!

In de Kruiswerk krant las ik dat je met korting een klusser aan huis in kon huren. Ik besloot lid te worden. De kosten van het lidmaatschap had ik daarmee al terugverdiend. Ik kan nog best veel zelf. Maar met sommige dingen kan ik net een steuntje in de rug gebruiken. Deze klus werd me te zwaar alleen, maar samen met de klusser kon ik het aan!

Ger

Voor alle klussen waar jij niet aan toekomt

Die ene kamer die nog behangen moet worden, of de schutting die eigenlijk al heel lang aan vervanging toe is. Klaar die klus! Via Kruiswerk schakel jij namelijk gemakkelijk een klusser aan huis in. Onze klusser helpt jou snel en vakkundig. Twijfel je of de klusser een bepaalde klus kan doen? Vraag het ons! 

Maarten van Maartens klussenservice

Maarten helpt jou graag met diverse klussen in en om jouw huis. Denk aan het leggen van een laminaatvloer, schilder- en herstelwerk aan muren en het plaatsen van plinten. Naast kleine klussen in huis helpt Maarten in overleg ook graag met het in elkaar zetten van nieuwe kasten en meubels, verhuisklussen of met het leeghalen van kamers. Zoek je hulp in de tuin? Maarten helpt ook met aanleg, reparatie & onderhoud. Zoals het knippen van jouw heg, het plaatsen van een vlonder of het plaatsen van een blokhut of schuur. 

Onze Klusvrouw Manja & Ingrid

Onze Klusvrouw is er voor al die klussen die blijven liggen: in én om het huis. Manja en Ingrid zijn twee enthousiaste, gedreven klusvrouwen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de zorg, gecombineerd met hun passie voor klussen, richten ze zich vooral op de kwetsbare, vaak alleenstaande oudere en het levensloopbestendig maken van een woning. Ze zijn o.a. in te zetten voor reparaties, schilderen, behangen, timmerwerk, vloeren leggen, isoleren, reorganiseren, meubels in elkaar zetten en tuinwerkzaamheden.

Van alle gemakken voorzien 

  • Voor alle kleine en grote klussen in en om jouw huis;
  • Ook voor schilderen en behangen;

 

Ledenvoordeel Maartens klussenservice

De genoemde bedragen zijn per uur.

  • Schilderen en behangen € 40,- (niet leden € 42,-)
  • Overige klussen € 44,- (niet leden € 46,-)
  • Voorrijkosten € 27,50 (niet leden € 30,-)

Ledenvoordeeel Onze Klusvrouw

  • Ledentarief klussen algemeen € 49,- per uur (normaal € 53,- per uur)
  • Ledentarief plaatsen van medische hulpmiddelen € 45,- per uur
  • Voorrijkosten Achterhoek € 20,-
  • Voorrijkosten buiten de Achterhoek € 25,-