Direct door naar content
Terug naar diensten

Klusser aan huis

Heb jij ook twee linkerhanden? Voor alle kleine klussen in en om het huis, schakel je vanaf nu voordelig een klusser aan huis in. Een lamp ophangen, een IKEA-meubel monteren, behangen, schilderen of de woning in oorspronkelijke staat opleveren: de klusser pakt het aan!  

Meer lezen

Heb je een vraag over
Klusser aan huis?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Klus die moet gebeuren in jouw huis?

Laat je helpen door de klusser aan huis!

In de Kruiswerk krant las ik dat je met korting een klusser aan huis in kon huren. Ik besloot lid te worden. De kosten van het lidmaatschap had ik daarmee al terugverdiend. Ik kan nog best veel zelf. Maar met sommige dingen kan ik net een steuntje in de rug gebruiken. Deze klus werd me te zwaar alleen. Maar samen met de klusser kon ik het aan!

Ger

Van alle gemakken voorzien 

  • Voor alle kleine en grote klussen in en om jouw huis;
  • Ook voor schilderen en behangen;
  • Als lid van Kruiswerk ontvang je € 2,50 korting op het uurtarief.

Voor alle klussen waar jij niet aan toekomt

Die ene kamer die nog behangen moet worden, of de schutting die eigenlijk al heel lang aan vervanging toe is. Klaar die klus! Via Kruiswerk schakel jij namelijk gemakkelijk een klusser aan huis in. Onze klussers helpen jou snel en vakkundig. Denk aan het leggen van een laminaatvloer, schilder- en herstelwerk aan muren en houtwerk. Maar ook tuinonderhoud, kleine reparaties aan sanitair of elektra en het verwijderen van beugels, gordijnen etc. hoort bij de mogelijkheden. Twijfel je of de klusser een bepaalde klus kan doen? Vraag het ons! 

Rianda van Rosvast klus- en tuinservice

Rianda helpt jou graag met diverse klussen in en om jouw huis. Denk aan het leggen van een laminaatvloer, schilder- en herstelwerk aan muren en houtwerk en het in elkaar zetten van nieuwe kasten en meubels. Maar ook tuinonderhoud, kleine reparaties aan sanitair of elektra en het verwijderen van beugels, gordijnen etc. hoort bij de mogelijkheden. 

Maarten van Maartens klussenservice

Maarten helpt je graag met het vernieuwen van het interieur. Zoals witten en sauzen van jouw plafond en het plaatsen van plinten. Daarnaast kan hij je ook helpen met aanleg, reparatie & onderhoud. Zoals het knippen van jouw heg, plaatsen van een vlonder of het plaatsen van een blokhut of schuur. Naast kleine klussen in huis helpt Maarten in overleg ook graag met verhuisklussen of met het leeghalen van kamers.

Ledenvoordeel 

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan betaal je voor een klusser aan huis € 35,- per uur (excl. btw; niet-leden: € 37,50). 

  • Schilderen en behangen 9% btw. 
  • Overige klussen 21% btw. 
  • Voorrijkosten: € 18,- incl. btw.