Direct door naar content
Terug naar diensten

Klusser aan huis

Heb jij ook twee linkerhanden? Voor alle kleine klussen in en om het huis, schakel je vanaf nu voordelig een klusser aan huis in. Een lamp ophangen, een IKEA-meubel monteren, behangen, schilderen of de woning in oorspronkelijke staat opleveren: de klusser pakt het aan!  

Meer lezen

Heb je een vraag over
Klusser aan huis?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Debby Gieling Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Klus die moet gebeuren in jouw huis?

Laat je helpen door de klusser aan huis!

In de Kruiswerk krant las ik dat je met korting een klusjesman in kon huren. Ik besloot lid te worden. De kosten van het lidmaatschap had ik daarmee al terugverdiend. Ik kan nog best veel zelf. Maar met sommige dingen kan ik net een steuntje in de rug gebruiken. Deze klus werd me te zwaar alleen. Maar samen met de klusjesman kon ik het aan!

Ger

Van alle gemakken voorzien 

  • Voor alle kleine en grote klussen in en om jouw huis;
  • Ook voor schilderen en behangen;
  • Als lid van Kruiswerk ontvang je € 5,- korting op het uurtarief.

Ook voor schilderwerk en behangen 

De klusser is een goede schilder en zet jouw woning weer strak in de lak. Het schilderwerk buiten beschermt het huis tegen regen, vorst en zonlicht. De klusser is een erkent houtrot-hersteller. Binnen doet een likje verf wonderen voor het oog en beschermt het materiaal tegen verkleuring en slijtage. Liever een mooi behang op de muur? Geen probleem: ook daarin is de klusser bedreven.  

Woning verkopen of opleveren? 

Wil je jouw woning verkopen of moet jouw huurwoning in oorspronkelijke staat opgeleverd worden? Onze klusser is hierin gespecialiseerd en helpt snel en vakkundig. Denk aan het leggen van een laminaatvloer, schilder- en herstelwerk aan muren en houtwerk. Maar ook tuinonderhoud, kleine reparaties aan sanitair of elektra en het verwijderen van beugels, gordijnen etc. hoort bij de mogelijkheden. 

Een professional bij u thuis 

Onze klusser aan huis is Rianda Ros van Rosvast Klus- en tuinservice. Zij is een echte professional en helpt graag met allerlei klussen in én om de woning. Van het ophangen van schilderijtjes en lampen tot het repareren en in elkaar zetten van meubels. Twijfel je of de klusser een bepaalde klus kan doen? Vraag het ons! 

Ledenvoordeel 

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan betaal je voor een klusser aan huis € 32,50 per uur (excl. btw), bij minimale afname van een klus van 3 uur (niet-leden: € 37,50). 

  • Schilderen en behangen 9% btw. 
  • Overige klussen 21% btw. 
  • Voorrijkosten: € 18,- incl. btw.