pedicure-aan-huis

Pedicure aan huis

0 beoordelingen

Kruiswerk biedt het gemak van een pedicure aan huis. Leden ontvangen 10% korting op een basisbehandeling en een behandeling voor diabetici en reumapatiënten. 

Een pedicure is voor iedereen die last heeft van voetklachten of deze juist wil voorkomen. Wij worden de hele dag gedragen door onze voeten, dus een regelmatige verzorging is geen overbodige luxe. Het voordeel van de pedicures aan huis van Kruiswerk is dat zij niet gebonden zijn aan kantoortijden. U kunt dus ook een afspraak maken in de avonduren en weekenden. De pedicures zijn werkzaam in het werkgebied van Kruiswerk Achterhoek

Behandelingen pedicure aan huis

De pedicures aan huis verrichten dezelfde werkzaamheden als in een salon. U heeft keuze uit een basisbehandeling en een behandeling voor reuma en diabetes. De basisbehandeling bestaat uit het verzorgen van de nagels, verwijderen van eelt en likdoorns en een korte massage. De behandeling voor diabetici en reumapatiënten zijn gericht op het medisch verzorgen van de voeten.

Vergoeding medische pedicure

In veel gevallen worden pedicurebehandelingen voor reuma en diabetici vergoed door de zorgverzekaar. De pedicures van Kruiswerk die deze behandelingen uitvoeren, voldoen allemaal aan de eisen die verzekeraars stellen aan een pedicurebehandeling om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Informeer dus van te voren bij uw zorgverzekeraar of u recht heeft op een vergoeding. Voor een basisbehandeling wordt over het algemeen geen vergoeding verstrekt.

Kwaliteit pedicure

Om de kwaliteit van de voetverzorging te garanderen, werkt Kruiswerk alleen met gecertificeerde pedicures. Alle pedicures beschikken over de benodigde diploma’s en door regelmatige trainingen blijven zij op de hoogte van de laatste behandeltechnieken.

Ledenvoordeel pedicure aan huis

Leden van Kruiswerk krijgen 10% korting op de pedicurebehandelingen aan huis.

  Niet-leden 2019  Leden 2019 
Basisbehandeling  € 32,80  € 29,50 
Diabetici  € 35,90 € 32,30
Reuma  € 35,90 € 32,30