Direct door naar content
Terug naar diensten

Pedicure aan huis 

Heb je last van voetklachten of wil je deze juist voorkomen? De pedicures van Mobella komen bij jou thuis, wanneer jou het uitkomt. Dus ook ‘s avonds of in het weekend. Zowel voor medische verzorging als een basisbehandeling.  

Meer lezen

Heb je een vraag over
Pedicure aan huis?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Heb je last van voetklachten of wil je deze voorkomen?

Vraag dan de pedicure aan huis aan. 

Ervaar het gemak van een pedicure aan huis 

  • Slecht ter been? De pedicure komt bij jou langs; 
  • Geen tijd? Geen probleem. Het kan ook ‘s avonds of in het weekend; 
  • Geniet van dezelfde behandeling als in een salon. 

Behandelingen pedicure aan huis 

De thuispedicures doen dezelfde behandelingen als in een salon. Je kiest uit een basisbehandeling of een behandeling voor reuma en diabetes. De basisbehandeling bestaat uit het verzorgen van de nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns en een korte massage. De behandeling voor reuma en diabetes is gericht op het medisch verzorgen van de voeten. 

Kwalitatieve voetverzorging 

Heb je voetklachten? Ben je diabetes- of reumapatiënt? Sport je veel? Of kan je zelf niet goed meer bij je voeten? Dan weet jij als geen ander dat het goed verzorgen van je voeten belangrijk is. Lukt het jou niet om bij een pedicure langs te gaan? Omdat je niet zo mobiel bent of heel erg druk? Dan komen onze pedicures gewoon bij jou op bezoek.  

Gecertificeerde pedicures 

Via Kruiswerk schakel je gemakkelijk een gecertificeerde pedicure in van Mobella. Alle pedicures beschikken over de benodigde diploma’s en door regelmatige trainingen hebben zij de laatste behandeltechnieken in de vingers. 

  

Ledenvoordeel


Ben je lid van Kruiswerk? Dan ontvang je korting op de pedicure behandelingen van Mobella.  

Behandeling 

Standaardtarief 

Tarief voor leden
van Kruiswerk 

Basisbehandeling 

€ 44,10

€ 39,70

Diabetische, reumatische of andere risicovoet 

€ 47,80

€ 43,-
Spoedtarief € 55,- € 49,50

In veel gevallen worden pedicurebehandelingen voor reumapatiënten en diabetici vergoed door de zorgverzekeraar. De pedicures die deze behandelingen uitvoeren, voldoen allemaal aan de eisen die verzekeraars stellen. Informeer dus van tevoren bij jouw zorgverzekeraar of je recht hebt op een vergoeding.