Pedicure aan huis

Pedicure aan huis

0 beoordelingen

Kruiswerk biedt het gemak van een pedicure aan huis. Leden ontvangen 10% korting op een basisbehandeling en een behandeling voor diabetici en reumapatiënten.  

Een pedicure is voor iedereen die last heeft van voetklachten of deze juist wil voorkomen. Wij worden de hele dag gedragen door onze voeten, dus een regelmatige verzorging is geen overbodige luxe. Het voordeel van de pedicures aan huis van Kruiswerk is dat zij niet gebonden zijn aan kantoortijden. U kunt dus ook een afspraak maken in de avonduren en weekenden. De pedicures wordt aangeboden in het werkgebied van Kruiswerk Achterhoek en Liemers.

Behandelingen pedicure aan huis

De pedicures aan huis verrichten dezelfde werkzaamheden als in een salon. U heeft keuze uit een basisbehandeling en een behandeling voor reuma en diabetes. De basisbehandeling bestaat uit het verzorgen van de nagels, verwijderen van eelt en likdoorns en een korte massage. De behandeling voor diabetici en reumapatiënten zijn gericht op het medisch verzorgen van de voeten.

Vergoeding medische pedicure

In veel gevallen worden pedicure behandelingen voor reuma en diabetici vergoed door de zorgverzekeraar. De pedicures van Kruiswerk die deze behandelingen uitvoeren, voldoen allemaal aan de eisen die verzekeraars stellen aan een pedicure behandeling om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Informeer dus van te voren bij uw zorgverzekeraar of u recht heeft op een vergoeding. Voor een basisbehandeling wordt over het algemeen geen vergoeding verstrekt.

Kwaliteit pedicure

Om de kwaliteit van de voetverzorging te garanderen, werkt Kruiswerk alleen met gecertificeerde pedicures. Alle pedicures beschikken over de benodigde diploma’s en door regelmatige trainingen blijven zij op de hoogte van de laatste behandeltechnieken.

Ledenvoordeel pedicure aan huis

Leden van Kruiswerk krijgen 10% korting op de pedicure behandelingen aan huis.

  Niet-leden 2020  Leden 2020 
Basisbehandeling  € 33,45  € 30,10 
Diabetici  € 36,65 € 33,-
Reuma  € 36,65 € 33,-

Bekijk alle prijzen van pedicure- en kappersbehandelingen van Mobella:

Mobella-prijslijst

Aanvragen

Wilt u ook een pedicure aan huis? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Wilt u lid worden van Kruiswerk en profiteren van de korting?

Een lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek is heel aantrekkelijk voor iedereen, ook als u niet direct een zorgbehoefte heeft. Voor slechts € 19,50 per kalenderjaar bent u lid en profiteren uw gezinsleden automatisch mee van de vele voordelen. Leden van Kruiswerk maken gratis of met korting gebruik van onze diensten en/of ontvangen extra service.

Lees hier meer over de voordelen van het lidmaatschap.