Maaltijdservice

Maaltijdservice

0 beoordelingen

Via Kruiswerk worden heerlijke en verse maaltijden voordelig bij u thuisbezorgd. Zo kunt u altijd vers en gezond eten, zonder hier zelf boodschappen voor te doen of in de keuken te staan. Naast de verse maaltijden kunt u ook vriesverse maaltijden bestellen. Deze maaltijden zijn een langere tijd houdbaar in de vriezer en eenvoudig op te warmen. Via Kruiswerk kunt u voordelig een proefpakket ontvangen en krijgt u ook korting bij uw bestelling. U kunt uw maaltijden bestellen via maaltijdservice apetito of bij Food Connect.

Vriesverse maaltijden Apetito

De maaltijdservice van apetito biedt u een breed assortiment met keuze uit ruim 150 vriesverse maaltijden, diverse soepen en desserts. De maaltijden worden met verse ingrediënten bereid en direct na bereiding ingevroren. Op die manier blijven de smaak en voedingswaarden optimaal behouden. De maaltijden kunt u lange tijd in de vriezer bewaren en eenvoudig opwarmen in de magnetron of oven.

Speciale dieetwensen

Voor speciale dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij, vegetarisch en halal, kunt u ook bij apetito terecht. Voor mensen die problemen hebben met kauwen en/of slikken hebben zij een speciaal assortiment gepureerde en gemalen maaltijden ontwikkeld. Deze maaltijden zijn zo gemaakt dat de smaak ook na het pureren nog even herkenbaar en smakelijk is.

Bij apetito krijgt u met uw Kruiswerk lidmaatschap 10% korting op de maatlijden van apetito. Probeer bij apetito een proefpakket van 5 maaltijden nu voor slechts € 19,95. Ga naar apetito voor meer informatie over deze maaltijdservice of om de heerlijke gerechten te proberen.

Koel- en vriesverse maaltijden Food Connect

Als u (tijdelijk) niet in staat bent om zelf te koken of het er wegens uw drukke schema soms bij inschiet, zijn maaltijden aan huis een prima oplossing. Bij Food Connect kunt u terecht voor verse en koelverse maaltijden. U heeft iedere week keuze uit wisselende gerechten die u zelf samenstelt. U kiest uw favoriet uit vijf soorten vlees of vis, deze keuze bepaalt de prijs van de maaltijd. Vervolgens maakt u uw maaltijd compleet met aardappelen, rijst of pasta en heeft u keuze uit drie verschillende groenten en sauzen. Naast ‘Hollandse pot’ kunt u ook kiezen voor een Oosterse of Italiaanse maaltijd. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een soepje vooraf, extra rauwkost of een lekker toetje te bestellen.

Als lid van Kruiswerk profiteert u van gratis bezorgkosten (t.w.v. € 2,50). Probeer bij Food Connect nu 3 gerechten voor € 15,- of 5 gerechten voor € 20,-. Ga naar Food Connect voor meer informatie over deze maaltijdservice of om de heerlijke gerechten te proberen.