Direct door naar content
Terug naar diensten

Tuinman 

Heb je een mooie tuin? En zelf geen tijd om deze te onderhouden? Of misschien wordt het je fysiek wel te zwaar? Schakel dan makkelijk de hulp in van een tuinman van De Groenmakers via Kruiswerk! Of je nou een nieuwe schutting, bestrating, gazon of border wil: de tuinman kan je overal bij helpen.  

Meer lezen

Heb je een vraag over
Tuinman?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Extra hulp nodig in de tuin?

Schakel direct de hulp in van de tuinmannen van De Groenmakers.

Tuinmannen met passie 

  • Van nieuwe schutting tot een mooi groen gazon: de tuinman kan je overal bij helpen;
  • Kun je niet alles meer zelf, maar wil je wel graag meewerken naar eigen mogelijkheden: dat kan! 
  • Geniet het hele jaar rond van een prachtige tuin.

Een extra paar handen 

Als je zelf weinig tijd hebt, of wat minder goed ter been bent, is het fijn als je af en toe extra hulp in kunt schakelen in de tuin. Want wie wil er nou niet in de zomer genieten van een mooi bloeiende tuin met een prachtig gazon? Onze tuinmannen helpen je graag!    

Een tuinmannenduo van De Groenmakers 

De Groenmakers is een maatschappelijk bewuste onderneming, waar mensen met een arbeidsbeperking de mogelijkheid krijgen om hun grote passie – tuinieren – uit te kunnen voeren. Vraag je de tuinman aan, dan krijg je altijd één vakbekwaam hovenier en één medewerker bij jou thuis.  

Goed gezond en gelukkig in het groen 

De tuinmannen beschikken over gereedschap waarmee ze alle tuinwerkzaamheden voor jou kunnen uitvoeren. De tuinmannen gaan eerst met je in gesprek over de werkzaamheden die verricht moeten worden. Jaarrond tuinonderhoud is ook mogelijk.  Zodat je altijd kunt genieten van een tuin die er goed bij ligt.

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan ontvang je € 17,50 korting op het uurtarief van een tuinmannen-duo. Je betaalt dan € 65,- per uur voor een tuinmannen-duo. Niet-leden betalen € 82,50 per uur.*

De voorrijkosten zijn afhankelijk van het aantal uur dat je een tuinman afneemt. De voorrijkosten zijn gratis bij een afname van minimaal 4 uur.  

Nadat de tuinman bij jou langs is geweest ontvang je een factuur vanuit De Groenmakers.

Onder de factuur schrijf ik altijd een cijfer. Ze krijgen van mij altijd een 10. Ik raad het steeds mensen aan. Ik vind het geweldig. Ze doen het keurig netjes. Ik heb zelf altijd de tuin gedaan, maar ik ben 92. Ik wil het nog wel graag. Maar ik ben bang dat ik te wiebelig word. Daarom vind ik de hulp van de tuinmannen van De Groenmakers zo fijn. Zij hebben zo in één dag de tuin klaar. Ik heb ze echt nodig en ik ben er blij mee.

Mevrouw Nijboer