Omslagfoto dienstenpagina Tuinman

Tuinman

0 beoordelingen

Is het onderhoud van uw tuin te zwaar of tijdrovend geworden? Via Kruiswerk huurt u voordelig en betrouwbaar een tuinman-duo in van De Groenmakers. Via Kruiswerk krijgen leden korting op het uurtarief. Deze tuinmannen zijn gespecialiseerd in uiteenlopend onderhoud aan zowel grote als kleine tuinen. De tuinman past zijn werkzaamheden aan op uw tuin en wensen.

Mogelijkheden en maatwerk

Afhankelijk van het vereiste onderhoud en uw wensen kunnen zij u onder andere helpen met grasmaaien, snoeien, bladruimen en het verwijderen van onkruid. Op verzoek kunnen zij ook uw tuin aanplanten. U kunt zelfs uw tuin helemaal opnieuw laten aanleggen. Denk hierbij aan een nieuwe schutting, bestrating, gazon of border. De kosten voor de benodigde beplanting en andere materialen zijn niet bij het uurtarief inbegrepen. Kunt u niet alles meer zelf maar wilt u wel graag meewerken naar uw eigen mogelijkheden? Ook dat kan! Alles in goed overleg.

Een tuinman met passie

Kruiswerk levert tuinmannen van De Groenmakers. De Groenmakers is een maatschappelijk bewuste onderneming, waar mensen met een (lichte) arbeidsbeperking de mogelijkheid krijgen om hun grote passie - tuinieren - uit te voeren. Een ploeg tuinmannen bestaat altijd uit één vakbekwaam hovenier en één medewerker. Om het sociaal bewust ondernemerschap én de kwaliteit van werk te waarborgen, komen tuinmannen van De Groenmakers altijd samen. Het zijn stuk voor stuk hardwerkende en gemotiveerde tuinmannen.

Tuinonderhoud met hand en machines

De Groenmakers beschikken over handmatig en machinaal gereedschap waarmee ze alle voorkomende tuinwerkzaamheden uit kunnen voeren. Denk daarbij aan maaien, verticuteren, het knippen van hagen en het snoeien van grote struiken. Ook voor het verwijderen van grote struiken en/of bomen bent u bij ons aan het juiste adres. De tuinmannen kunnen tevens ondersteuning bieden bij het verwijderen van het groenafval door het te versnipperen of de stammen in handzame stukken te zagen. Afhankelijk wat uw wensen zijn kunt u met De Groenmakers ook afspraken maken over jaarrond tuinonderhoud.

Ledenvoordeel

Leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers ontvangen € 25,- korting op het uurtarief van een tuinmannen-duo en betalen daarmee € 52,50 per uur voor een tuinmannen-duo, in plaats van € 77,50.

De voorrijkosten zijn afhankelijk van het aantal uur dat u een tuinman afneemt. De voorrijkosten zijn gratis bij een afname van 4 uur of langer.

Aanvragen tuinmannen

Wilt u uw tuin aanpakken, samen met de tuinmannen van De Groenmakers? Klik hier voor het aanvragen van een tuinman of bel onze ledenservice op 0314 - 357 430.