hovenier-aan-huis

Tuinman

0 beoordelingen

Voor onderhoud aan uw tuin schakelt u via Kruiswerk voordelige tuinmannen in. Leden krijgen € 24,- korting op het uurtarief. 

Tuinman

Als sommige werkzaamheden in de tuin te zwaar worden of als u er geen tijd meer voor heeft, zet u via Kruiswerk de tuinmannen van De Groenmakers aan het werk. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in uiteenlopend onderhoud aan grote en kleine buitenruimtes. De tuinman past zijn werkzaamheden aan uw plantsoen aan en levert dus altijd maatwerk. Afhankelijk van het vereiste onderhoud kunnen zij u onder meer helpen met grasmaaien, snoeien, bladruimen, schoffelen en onkruidbestrijding. Op aanvraag planten zij ook uw plantsoen in met bloemen en/of zaadjes. De kosten voor de aarde, planten en zaadjes zijn niet bij het uurtarief inbegrepen.   

Tuinman De Groenmakers

Kruiswerk levert tuinmannen van De Groenmakers. De Groenmakers is een maatschappelijk bewuste onderneming, waar mensen met een (licht) verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om hun grote passie - tuinieren - uit te voeren. Het zijn stuk voor stuk hardwerkende en gemotiveerde tuinmannen. Om de kwaliteit van het sociaal bewust ondernemen te waarborgen, komen de tuinmannen altijd in duo. Het is namelijk belangrijk dat de tuinmannen ondersteuning en sturing krijgen. Dat krijgen ze van hun begeleider, van elkaar en van u als klant.

Machinaal onderhoud

De Groenmakers beschikken ook over machinaal gereedschap om grote oppervlaktes te kunnen onderhouden, aanleggen of renoveren. Denk daarbij aan werkzaamheden als maaien, bezanden, inzaaien en bemesten. Bij het verwijderen van grove struiken en/of bomen kunnen zij ondersteunen door het groenafval machinaal te knippen en versnipperen of de boomstammen en takken in stukken zagen.

Korting tuinman in 2019

Leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers krijgen € 24,- korting per uur en betalen een uurtarief van € 44,- (incl. 21% btw) voor een tuinman-duo, in plaats van € 68,-. Vanuit het maatschappelijk bewust ondernemen komen de tuinmannen altijd in duo. Het is dus niet mogelijk om één tuinman af te nemen. Voorrijkosten zijn gratis vanaf afname van langer dan 3 uur. Heeft u korter dan 3 uur de tuinmannen nodig? Dan betaalt u volgens offerte. 

Aanvragen tuinmannen

Wilt u ook uw tuin aanpakken, samen met onze bijzondere tuinmannen van De Groenmakers? Klik hier voor het aanvragen van een tuinman of bel onze ledenservice op 0314 357 430.