Direct door naar content
Terug naar diensten

Tuinman 

Heb je een mooie tuin maar zelf geen tijd om deze te onderhouden? Of misschien wordt het je fysiek wel te zwaar? Schakel dan makkelijk via Kruiswerk de hulp in van een tuinman! 

Deze dienst is alleen beschikbaar in de Achterhoek en Liemers. Telefonisch advies is in heel Nederland mogelijk.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Tuinman?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Extra hulp nodig in de tuin?

Schakel direct de hulp in van de tuinmannen van De Groenmakers.

WM Groenservice

Heb je een mooie tuin maar zelf geen tijd meer om deze te onderhouden? Of misschien wordt het je fysiek wel te zwaar? Schakel dan de hulp in van WM Groenservice.

Of je nou een boom of struik wilt laten snoeien, het gras wilt laten maaien of bomen en coniferen wilt verwijderen; WM Groenservice is je graag van dienst.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met eigen gereedschap en het groenafval wordt kosteloos afgevoerd met uitzondering van het verwijderen van bomen, coniferen en andere niet-groenafval gerelateerde zaken.

De Groenmakers

Heb je een grote tuin maar lukt het je niet meer om hem zelf te onderhouden? Of heb je andere grote klussen? Schakel dan de hulp in van de tuinmannen van de Groenmakers.

Of je nou een nieuwe schutting, bestrating, gazon of border wilt: de tuinmannen kunnen je overal bij helpen. De Groenmakers komen alleen bij grote klussen van minimaal vier uur. Wanneer je de tuinmannen aanvraagt, krijg je altijd een tuinmannen-duo.

De Groenmakers is een maatschappelijk bewuste onderneming, waar mensen met een arbeidsbeperking de mogelijkheid krijgen om hun grote passie – tuinieren – uit te kunnen voeren.

De tuinmannen beschikken over gereedschap waarmee ze alle tuinwerkzaamheden voor jou kunnen uitvoeren. De tuinmannen gaan eerst met je in gesprek over de werkzaamheden die verricht moeten worden. 

Groenonderhoud Schaper

Tristan van Groenonderhoud Schaper kun je inzetten voor totaal onderhoud van je tuin, voor een voor- en najaarbeurt, het knippen van hagen, bosmaaien en de aanleg van grindpaden en/of bloembakken.

WM Groenservice

Kruiswerk ledenvoordeel: 10% korting op het uurtarief

Leden betalen €45,- per uur (in plaats van €50,-). Het gebruik van gemotoriseerd handgereedschap is gratis. Voorrijkosten €35,- (inclusief afvoer tuinafval).


 

De Groenmakers

Kruiswerk ledenvoordeel: €25,- korting op het uurtarief

Leden betalen €95,-  per uur voor een tuinmannen-duo (in plaats van €120,-). Starttarief is €425,- (inclusief voorrijkosten). Gebruik van gereedschap en afvoer tuinafval is niet bij de prijs inbegrepen.

Groenonderhoud Schaper

Kruiswerk ledentarief: €42,- per uur (incl. btw) 

Leden betalen €42,- per uur incl. btw, niet-leden betalen € 45,-. Dit is exclusief materiaalkosten en afvoerkosten en voorrijkosten van €0,30 cent per km.

Onder de factuur schrijf ik altijd een cijfer. Ze krijgen van mij altijd een 10. Ik raad het steeds mensen aan. Ik vind het geweldig. Ze doen het keurig netjes. Ik heb zelf altijd de tuin gedaan, maar ik ben 92. Ik wil het nog wel graag, maar ik ben bang dat ik te wiebelig word. Daarom vind ik de hulp van de tuinmannen van De Groenmakers zo fijn. Zij hebben zo in één dag de tuin klaar. Ik heb ze echt nodig en ik ben er blij mee.

Mevrouw Nijboer