Direct door naar content
Terug naar diensten

Mantelzorgcursus Medicijngebruik

Veel mensen gebruiken medicijnen. Sommige medicijnen krijg je alleen op voorschrift van een arts. Andere medicatie kun je zelf bij de drogist of apotheek kopen. Voor het gebruik geldt dat je er voorzichtig mee om gaat. Wat voor soorten medicijnen zijn er? Hoe help je iemand met het innemen en bewaren van medicijnen? Hoe geef je medicijnen veilig aan de zorgvrager? Wil jij ook meer weten over hoe je veilig en goed medicatie toe kan dienen? Het kan met de online cursus 'Zorg voor wie je lief is | Medicijngebruik' van Livis.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Mantelzorgcursus Medicijngebruik?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Leer hoe je veilig en goed medicatie toedient.

Je komt erachter in deze online cursus. 

Zorg voor wie je lief is

Livis biedt een complete cursussenreeks aan voor mantelzorgers onder de noemer 'Zorg voor wie je lief is'. Zo leer jij zorgen voor iemand die je lief is op het gebied van persoonlijke verzorging, mobiliteit, medicijnen, voeding & vocht en vergoedingen.

Inhoud cursus

Veel mensen gebruiken medicijnen. Om hier goed mee om te kunnen gaan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de belangrijkste informatie. Welke soorten zijn er en wat is de beste manier om ze te bewaren? Hoe kun je iemand op een veilige manier helpen met het slikken van medicijnen? In deze cursus van Livis krijg je het antwoord op al deze vragen.

Ledenvoordeel

De cursus is online te volgen en bestaat uit ongeveer één uur theorie. In deze theorie komen de onderwerpen medicijnen in het lichaam, medicijnen toedienen en veilig medicijngebruik aan bod.

Als lid van Kruiswerk ontvang je € 5,- korting op de cursusprijs. Je betaalt dus geen € 12,50 voor de cursus, maar € 7,50.