Direct door naar content
Terug naar diensten

Mantelzorgcursus Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging is de verzorging van jezelf. Niet iedereen kan zichzelf goed verzorgen. Soms heeft iemand hulp nodig. Hoe kun je de zorgvrager helpen met zijn persoonlijke verzorging? Wat valt er allemaal onder persoonlijke verzorging en waar moet je op letten als je iemand helpt met zijn persoonlijke verzorging? Wil jij ook leren hoe je iemand anders wast, aan- en uitkleed en helpt bij het douchen? Het kan met de online cursus 'Zorg voor wie je lief is | Persoonlijke verzorging' van Livis. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Mantelzorgcursus Persoonlijke verzorging?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Leer de zorgtaken rondom de persoonlijke verzorging.

Het kan al met deze cursus, bestaande uit slechts 1 uur online theorie.

Zorg voor wie je lief is

Livis biedt een complete cursussenreeks aan voor mantelzorgers onder de noemer 'Zorg voor wie je lief is'. Zo leer jij zorgen voor iemand die je lief is op het gebied van persoonlijke verzorging, mobiliteit, medicijnen, voeding & vocht en vergoedingen.

Inhoud cursus

Bij persoonlijke verzorging gaat het om de verzorging van jezelf. Niet iedereen kan dit zelfstandig. Soms heeft iemand hier hulp bij nodig. Wil je weten waar je op moet letten als je iemand helpt met douchen? In deze cursus van Livis leer je meer over de veelvoorkomende zorgzaken rondom de persoonlijke verzorging van een ander.

Ledenvoordeel

De cursus is online te volgen en bestaat uit ongeveer één uur theorie. In deze theorie komen de onderwerpen: wassen, mondverzorging en toiletgang aan bod.

Als lid van Kruiswerk ontvang je € 5,- korting op de prijs van de cursus. Je betaalt dus geen € 12,50 voor de cursus, maar € 7,50.