Direct door naar content
Terug naar diensten

De Kruiswerk Pechpas

Pech met je fiets, e-bike, rolstoel, rollator of scootmobiel? Wij helpen je weer op weg! Met de Kruiswerk Pechpas ben je in de Achterhoek en Liemers verzekerd van pechhulp. Zeven dagen per week van 8:00 tot 21:00 uur. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Kruiswerk Pechpas?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Meld je aan voor de Kruiswerk Pechpas

En sta onderweg nooit meer lang stil met pech.

Pechhulp in de Achterhoek en Liemers

  • Niet alleen voor jouw fiets, ook voor jouw rollator, rolstoel of scootmobiel;
  • Sta je met pech? Wij staan voor je klaar, 7 dagen per week van 8:00 tot 21:00 uur;
  • Inclusief 3 reparaties per jaar (excl. onderdelen). 

Pech onderweg? Bel 06 – 46 79 74 37 

De Kruiswerk Pechpas is een dienst in samenwerking met Tweewielerservice Iwan Sweeren. Iwan Sweeren repareert alle tweewielers, waar en wanneer je dat wenst. Lukt repareren op locatie niet? Dan ontvang je vervangend vervoer*. Het leenvoertuig wordt ter plaatse omgeruild. Iwan neemt jouw kapotte vervoermiddel mee, repareert deze en komt vervolgens bij jou thuis het eigen en vervangend voertuig kosteloos weer omruilen.

Nooit meer lang stilstaan met pech 

Of je nou door weer en wind op de fiets naar school of werk moet. Graag met jouw (wielren)fiets of mountainbike op pad gaat om de mooiste routes te ontdekken. Of als je graag mobiel wilt blijven met jouw rolstoel, rollator of scootmobiel. Hoe je ook op pad gaat: je wilt niet stil komen te staan met pech. Daarom is er de Kruiswerk Pechpas. Zo heb je altijd hulp achter de hand. En dat geeft een veilig gevoel!

*Sta je met pech met jouw scootmobiel? En is deze niet te repareren op locatie? Dan wordt jouw scootmobiel meegenomen naar de werkplaats om daar te reparen en word je netjes thuisgebracht.

Zonder zorgen op pad in de Achterhoek en Liemers

Met de Kruiswerk Pechpas op zak ontvang je 7 dagen in de week pechhulp. De service is te bereiken tussen 8:00 en 21:00 uur. En repareert niet alleen jouw fiets, maar ook jouw wielrenfiets, mountainbike, e-bike, rollator, rolstoel of scootmobiel. We streven ernaar om in de Achterhoek en Liemers binnen 60 minuten pechhulp te bieden.

Met de Pechpas heb je elk jaar recht op drie reparaties op een pechlocatie. De kosten van eventuele materialen en onderdelen zijn niet inbegrepen bij de pas. Vanaf de vierde reparatie worden de standaard Bovag tarieven gehanteerd. Je betaalt dan € 45,- per uur en € 12,- voorrijkosten, exclusief onderdelen. 

Ledenvoordeel 

De Kruiswerk Pechpas is exclusief voor leden. De Kruiswerk Pechpas kost € 29,- per jaar. De Kruiswerk Pechpas is persoonsgebonden. Niet alleen jij, maar ook alle thuiswonende gezinsleden kunnen de Kruiswerk Pechpas aanvragen.

Na het aanvragen van de Kruiswerk Pechpas ontvang je via de post een factuur voor de betaling.

Kruiswerk Pechpas aanvragen voor jouw kinderen? Kruiswerk biedt voordeel voor het hele gezin. Voor thuiswonende jongeren hanteren wij de volgende prijzen:

  • 1x de Kruiswerk Pechpas: € 29,- per pas
  • 2x de Kruiswerk Pechpas: € 27,50 per pas (5% korting)
  • 3x de Kruiswerk Pechpas: € 25,- per pas (13% korting)

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Ik maak regelmatig tochtjes met mijn rolstoel met handbike en maakte me zorgen dat ik een keer onderweg met pech vast zou komen te staan. De Pechpas is een echte aanrader. Het geeft een veilig gevoel dat er altijd iemand is die je kunt bellen en die je ook echt kan helpen. 

Hans Spaermon