Direct door naar content
Terug naar diensten

De Kruiswerk Pechpas

Het is fijn om op pad te zijn. Lekker een eind fietsen en genieten van de mooie omgeving. Dan wil je niet het risico lopen dat je lang stil komt te staan met pech. Daarom heeft Kruiswerk de Pechpas. 

Heb je onderweg pech met je fiets, e-bike, rolstoel, rollator of scootmobiel? Wij helpen je weer op weg! Met de Kruiswerk Pechpas ben je in heel Nederland (met uitzondering van Zeeland en de Waddeneilanden) verzekerd van pechhulp. Zeven dagen per week van 8:00 tot 21:00 uur. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Kruiswerk Pechpas?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Meld je aan voor de Kruiswerk Pechpas.

Zo sta je onderweg nooit meer lang stil met pech.

Zonder zorgen op pad met de Kruiswerk Pechpas

Hoe je ook op pad gaat: je wilt niet stil komen te staan met pech. Daarom is er de Kruiswerk Pechpas. Zo heb je altijd hulp achter de hand. Dat geeft een veilig gevoel! Met de Kruiswerk Pechpas op zak ontvang je 7 dagen in de week pechhulp. De service is te bereiken tussen 8:00 en 21:00 uur, en repareert niet alleen jouw fiets, maar ook jouw wielrenfiets, mountainbike, e-bike, rollator, rolstoel of scootmobiel. We streven ernaar om in de Achterhoek en Liemers binnen 60 minuten pechhulp te bieden.

Pech onderweg? Bel 06 – 46 79 74 37 

De Kruiswerk Pechpas is een dienst in samenwerking met de Fietspechpas. Iwan Sweeren van de Fietspechpas repareert alle tweewielers, waar en wanneer je dat wenst. Lukt repareren op locatie niet? Dan ontvang je vervangend vervoer.
Het leenvoertuig wordt ter plaatse omgeruild. Iwan neemt jouw kapotte vervoermiddel mee, repareert deze en komt vervolgens bij jou thuis het eigen en vervangend voertuig kosteloos weer omruilen.

Pechhulp in de Achterhoek en Liemers

 • Niet alleen voor jouw fiets, ook voor jouw rollator, rolstoel of scootmobiel;
 • Sta je met pech? Wij staan voor je klaar, 7 dagen per week van 8:00 tot 21:00 uur;
 • Inclusief 3 reparaties per jaar (excl. onderdelen). 

Ledenvoordeel 

De Kruiswerk Pechpas is exclusief voor leden van Kruiswerk. De Kruiswerk Pechpas is persoonsgebonden. Niet alleen jij, maar ook alle thuiswonende gezinsleden kunnen de Kruiswerk Pechpas aanvragen.

De Kruiswerk Pechpas biedt voordeel voor het hele gezin. Alleen voor het eerste abonnement betaal je een vaste prijs. Op elk aanvullend abonnement krijg je 15% korting! Het maakt hiervoor niet uit welk abonnement je kiest. Alle combinaties zijn mogelijk.

De Kruiswerk Pechpas biedt jou de volgende voordelen:

 • Service in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden en de provincie Zeeland);
 • Voor de fiets, e-bike, aangepaste fietsen, racefiets, mountainbike, rolstoel, rollator én scootmobiel;
 • 7 dagen per week;
 • Service (in de Achterhoek en Liemers) binnen 60 minuten;
 • Drie gratis reparaties per jaar (exclusief benodigde onderdelen);
  Vanaf de vierde reparatie worden de standaard Bovag tarieven gehanteerd. Je betaalt dan € 45,- per uur en € 12,- voorrijkosten, exclusief onderdelen;
 • Indien nodig vervangend vervoer;
 • Thuisbrengservice naar het dichtstbijzijnde verblijfadres.

Welk abonnement past het beste bij jouw situatie?


Kruiswerk Pechpas
Pechhulp voor onderweg. Kom jij onderweg met pech te staan? Wij helpen je weer op weg! Dit abonnement kost € 29 per jaar. 

Kruiswerk Pechpas Plus
Pechpas voor onderweg en thuis! Wij zijn er voor je. Ook als je thuis met pech staat. Dit abonnement kost € 49 per jaar. 

Kruiswerk Pechpas Extra Plus
Eén keer per jaar recht op een onderhoudsbeurt*. Ook krijg je gratis de Kruiswerk Pechpas Plus. Dit abonnement kost € 65 per jaar. 
*Dit abonnement geeft recht op de onderhoudsuren en is exclusief onderdelen die vervangen moeten worden.

Ik maak regelmatig tochtjes met mijn rolstoel met handbike en maakte me zorgen dat ik een keer onderweg met pech vast zou komen te staan. De Pechpas is een echte aanrader. Het geeft een veilig gevoel dat er altijd iemand is die je kunt bellen en die je ook echt kan helpen. 

Hans Spaermon 

Agenda

Er zijn nog geen agendaitems toegevoegd.