Direct door naar content
Terug naar diensten

Krijg Eigen Regie (KER)

Regel het online met KER

Er wordt van ons steeds vaker gevraagd om zelf hulp te regelen. Dit is fijn als het lukt. Toch kan het ook zwaar en complex zijn. KER helpt je eenvoudig om zelf oplossingen te vinden en te regelen. Zo helpen we samen elkaar.

Meer lezen

Heb je een vraag over
KER?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

KER kan je gebruiken op je laptop, pc, tablet of smartphone. Start nu op KER.nl!

Wat je ook doet met KER regel je het vanaf nu gewoon zelf

Steeds vaker wordt er van jou als senior of mantelzorger gevraagd om zelf hulp te regelen en te organiseren. Dit is fijn als het lukt, maar het kan ook zwaar en complex zijn. Daarom is er KER!

  • Vanaf je computer, tablet of smartphone eenvoudig zelf hulp vinden en regelen
  • Testjes en adviesgesprekken om zelf te zorgen voor een zorgeloos en veilig thuis
  • Slimme agenda om taken met elkaar te delen
  • In één oogopslag het aanbod van organisaties en dienstverleners in jouw buurt die jou kunnen ondersteunen
  • Praktische oplossingen, zoals producten en diensten, tot het lenen van hulpmiddelen en sociale activiteiten bij jou in de buurt
  • Dag en nacht, thuis en uit een vrijer gevoel met het KER Alarmhorloge

De app is gratis voor iedereen.

KER helpt jou om vanaf je computer, tablet of smartphone eenvoudig zelf hulp te vinden en te regelen. En met testjes en adviesgesprekken is KER ook dé plek om geïnspireerd te worden. Zo kan je zelf al veel doen voor een zorgeloos en veilig thuis. Gebruik bijvoorbeeld de slimme agenda van KER om taken met elkaar te delen. Heb je op dit moment niemand die jou kan helpen? Geen probleem. KER laat meteen het aanbod zien van organisaties en dienstverleners in de buurt die jou kunnen ondersteunen. Wil je weten waar je wat kan vinden voor een veilig en zorgeloos thuis? In KER vind je echt van alles. Van praktische oplossingen, zoals producten en diensten, tot het lenen van hulpmiddelen en sociale activiteiten bij jou in de buurt. KER biedt je ook nog eens dag en nacht, thuis en uit een vrijer gevoel. Met het unieke KER Alarmhorloge kan je in nood eenvoudig alarm slaan. Je hebgt direct een spreekluisterverbinding met je contacten en ze zien ook nog eens waar je bent. Wel zo veilig. Wat je ook doet, met KER regel je het vanaf nu gewoon zelf. Iedereen kan de app gratis gebruiken.

Start nu op KER.nl!

Naar KER.nl

Welkom bij KER: de gratis app voor iedereen

Zo zet je KER op het beginscherm van je iPhone

Start nu op KER.nl

Gratis aanmelden

Vragen over KER?

Ga naar vraag en antwoord

Agenda