Direct door naar content
Terug naar diensten

Mantelzorgcursus Voeding en vocht

Gezonde voeding en voldoende vocht is belangrijk. Maar waarom eigenlijk? Wat doe je als iemand niet meer goed kan of wil eten of drinken? Hoe kun je iemand helpen om toch gezonde voeding en voldoende vocht binnen te krijgen? Welke hulpmiddelen zorgen ervoor dat iemand makkelijker kan eten en drinken? Wil jij ook weten wat het belang is van gezonde voeding en voldoende vocht binnenkrijgen? Het kan met de online cursus 'Zorg voor wie je lief is | Voeding en vocht' van Livis. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Mantelzorgcursus Voeding en vocht?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Weet jij het belang van de juiste voeding en genoeg drinken?

Je leert het in deze cursus!

Zorg voor wie je lief is

Livis biedt een complete cursussenreeks aan voor mantelzorgers onder de noemer 'Zorg voor wie je lief is'. Zo leer jij zorgen voor iemand die je lief is op het gebied van persoonlijke verzorging, mobiliteit, medicijnen, voeding & vocht en vergoedingen.

Inhoud cursus

Gezonde voeding en voldoende vocht is belangrijk. Maar waarom eigenlijk? Wat doe je als iemand niet meer goed kan of wil eten of drinken? Hoe kun je iemand helpen om toch gezonde voeding en voldoende vocht binnen te krijgen? Welke hulpmiddelen zorgen ervoor dat iemand makkelijker kan eten en drinken? In deze cursus van Livis leer je meer over het belang van de juiste voeding en genoeg drinken.

Ledenvoordeel

De cursus is online te volgen en bestaat uit ongeveer één uur theorie. In deze theorie wordt aandacht besteed aan de oorzaken en gevolgen van te veel én te weinig eten en drinken.

Als lid ontvang je € 5,- korting op de prijs van de cursus. Je betaalt dus geen € 12,50 voor de cursus, maar € 7,50.