Direct door naar content
Terug naar diensten

KER Alarmhorloge

Kies voor veiligheid, kies voor gemoedsrust.

Het KER Alarmhorloge geeft jou en je omgeving gemoedsrust. In een noodsituatie activeer je het alarm met een simpele druk op de knop. Vanaf dat moment sta je direct in verbinding met je familie en/of andere naasten. Je kunt ze horen en met ze praten. Daarnaast stuurt het horloge je contactpersonen automatisch een sms met je locatie. Zo heb je thuis en uit een veilig gevoel.

 

Meer lezen

Heb je een vraag over
KER Alarmhorloge?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Wat kan en kost het KER Alarmhorloge

Veel senioren zoeken naar gemoedsrust en manieren om zichzelf te beschermen, bijvoorbeeld bij het vallen. Niet alleen voor zichzelf, ook om hun naasten gerust te stellen. Een slimme oplossing is het KER Alarmhorloge. Een modern horloge, dat de tijd bijhoudt en extra bescherming biedt. 

Laagste prijs van Nederland

Leden hebben verschillende mogelijkheden. Zij kunnen het horloge gelijk aanschaffen met het speciale ledenabonnement van € 14,95 per maand (niet-leden € 19,95). Het horloge is voor leden kosteloos (niet-leden betalen € 95,-). Het abonnement zorgt ervoor dat je met het horloge dag en nacht bij alarm bereikbaar bent met een eigen spreek- luisterverbinding met locatiemelding.