Direct door naar content
Terug naar diensten

Thuisscan

Van slimme sociale alarmering en de videodeurbel tot douchezitjes en antislipspray: voor alle woonproblemen is er een oplossing! Of je nu meer veiligheid wilt in de keuken, valgevaar wilt voorkomen in de badkamer of meer beveiliging wilt bij jouw voordeur. Doe de Zlimthuis Thuisscan en ontdek de mogelijkheden!

Deze dienst is alleen beschikbaar in de Achterhoek en Liemers. Telefonisch advies is in heel Nederland mogelijk.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Thuisscan?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Vraag direct de Thuisscan aan.

Ontvang het persoonlijk adviesrapport met oplossingen op maat.

De Thuisscan was een goede check voor ons: hoe staan we ervoor en wat zijn de mogelijkheden. Er is zoveel mogelijk tegenwoordig. Het systeem dat we hebben uitgekozen -met behulp van Zlimthuis expert Marcel- is toekomstbestendig. Mocht onze gezondheid ooit achteruitgaan, dan kunnen we het aanpassen aan onze situatie.

Meneer en mevrouw Sietsma

Woonadvies van de experts 

  • Je ontvangt een persoonlijk adviesrapport, met oplossingen op maat; 
  • Een oplossing voor al jouw woonproblemen; 
  • Je kiest zelf welke oplossingen jij in jouw huis wilt toepassen. 

Is jouw huis toekomstgericht?  

Controleer of jouw huis toekomstgericht is met de Thuisscan. Tijdens de Thuisscan wordt er gekeken naar jouw leefritme en woonwensen. Daarnaast kijken de Zlimthuis experts ook naar verlichting, elektra, inbraak- en brandveiligheid, valpreventie, indeling van ruimtes én nog veel meer! Alles zodat jij nu en in de toekomst veiliger kunt wonen.  

In een persoonlijk gesprek wordt eerst een beeld van jouw situatie geschetst. Daarna loopt de expert samen met jou de woning door. Hieruit rolt een adviesrapport, waarin standaardoplossingen, maar ook oplossingen op maat te vinden zijn. Sommige adviezen kun je zelf toepassen. Andere adviezen zijn handig om te laten doen. Daar helpt Zlimthuis je graag bij.

Betrouwbaar en een goede persoonlijke match  

Zlimthuis staat bekend om haar expertise voor kleine en grote huisaanpassingen en -automatisering. Twijfel je of sommige alledaagse handelingen makkelijker kunnen? Wil je advies over brand- en inbraakveiligheid? De Zlimthuis expert helpt je graag in jouw zoektocht naar de beste mogelijkheden en oplossingen om jouw woongemak te vergroten.  

Ledenvoordeel

Wanneer je minimaal 1 jaar lid bent van Kruiswerk, kun je de Thuisscan (t.w.v. € 165,-) gratis laten uitvoeren. Ben je nog geen lid? Word dan nu lid en betaal voor de Zlimthuis Thuisscan inclusief het lidmaatschap van Kruiswerk € 165,- (i.p.v. € 187,50).   

Traplift adviesgesprek

Als traplopen niet meer zelfstandig en veilig gaat, kan een traplift een optie zijn. In het Beleefhuis in Doetinchem ben je welkom voor een adviesgesprek. Zo ontdek je in alle rust of een traplift bij jouw situatie past. Alleen op afspraak!

Meer informatie

Ondersteuning keukentafelgesprek

Heb jij behoefte aan extra zorg? Dan komt de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) al snel om de hoek kijken. De gemeente voert de Wmo uit. Samen met jou kijken ze naar jouw zorgvraag en een bijbehorende oplossing in een keukentafelgesprek. Ga goed voorbereid het gesprek in en kies voor gratis onafhankelijk ondersteuning via Kruiswerk!  

Meer informatie en aanvragen

Agenda