Direct door naar content
Terug naar diensten

Thuisscan

Van slimme sociale alarmering en de Videodeurbel tot douchezitjes en antislipspray: voor alle woonproblemen is er een oplossing! Of je nu meer veiligheid wilt in de keuken. Valgevaar wil voorkomen in de badkamer. Of meer beveiliging wil bij jouw voordeur. Kom erachter tijdens de Thuisscan!

Meer lezen

Heb je een vraag over
Thuisscan?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Vraag direct de Thuisscan aan

Ontvang het persoonlijk adviesrapport met oplossingen op maat.

De Thuisscan was een goede check voor ons: hoe staan we ervoor en wat zijn de mogelijkheden. Er is zoveel mogelijk tegenwoordig. Het systeem dat we hebben uitgekozen -met behulp van Zlimthuis expert Marcel- is toekomstbestendig. Mocht onze gezondheid ooit achteruitgaan, dan kunnen we het aanpassen aan onze situatie.

Meneer en mevrouw Sietsma

Woonadvies van de experts 

  • Je ontvangt een persoonlijk adviesrapport, met oplossingen op maat; 
  • Een oplossing voor al jouw woonproblemen; 
  • Je kiest zelf welke oplossingen jij in jouw huis wilt toepassen. 

Is jouw huis toekomstgericht?  

Check of jouw huis toekomstgericht is met de Thuisscan! Tijdens de Thuisscan wordt er gekeken naar jouw leefritme en woonwensen. Maar ook naar verlichting, elektra, inbraak- en brandveiligheid, valpreventie, indeling van ruimtes én nog veel meer! Alles zodat jij nu en in de toekomst veiliger kunt wonen.  

In een persoonlijk gesprek wordt eerst een beeld van jouw situatie geschetst. Daarna loopt de expert samen met jou de woning door. Hieruit rolt een adviesrapport, waarin standaardoplossingen, maar ook oplossingen op maat te vinden zijn. Sommige adviezen kun je zelf toepassen. Andere adviezen zijn handig om te laten doen, daar helpt Zlimthuis je graag bij! 

Betrouwbaar en een goede persoonlijke match  

Zlimthuis staat bekend om haar expertise voor kleine en grote huisaanpassingen en -automatisering. Twijfel je of sommige alledaagse handelingen makkelijker kunnen? Wil je advies over brand- en inbraakveiligheid? Zlimthuis expert Marcel Nijhof helpt je graag in jouw zoektocht naar de beste mogelijkheden en oplossingen om jouw woongemak te vergroten.  

Beleef het in de Belevingswoning

Wil je eerst ervaren hoe (slimme) producten werken in jouw huis? Beleef het in de Belevingswoning in Doetinchem! In de Belevingswoning zijn diverse producten geplaatst, zodat jij kunt zien en ervaren welke toegevoegde waarde het product heeft.   

Ledenvoordeel

Wanneer je minimaal 1 jaar lid bent van Kruiswerk, kun je de Thuisscan (t.w.v. € 149,-) gratis laten uitvoeren. Ben je nog geen lid? Word dan nu lid en betaal voor de Zlimthuis Thuisscan inclusief het lidmaatschap van Kruiswerk € 149,- (i.p.v. € 168,50).