Direct door naar content
Terug naar diensten

Traplift adviesgesprek

Als traplopen niet meer zelfstandig en veilig gaat, kan een traplift een optie zijn. In het Beleefhuis in Doetinchem ben je welkom voor een adviesgesprek. Zo ontdek je in alle rust of een traplift bij jouw situatie past. Alleen op afspraak!

Meer lezen

Heb je een vraag over
Traplift adviesgesprek?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Traplift adviesgesprek in het Beleefhuis

Wil je weten of een traplift iets is voor jou? Maak een afspraak voor een Traplift adviesgesprek in het Beleefhuis. Het Beleefhuis vind je in gebouw ’t Brewinc op de tweede verdieping aan de IJsselkade 17 in Doetinchem.

Bel om een afspraak te maken met onze ledenservice op 0314 - 357 430 (lokaal tarief). Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur. Mailen kan ook: info@kruiswerk.nl.

Ledenvoordeel

Koninklijke Otolift is de partner van Kruiswerk op het gebied van trapliften. Leden die geïnteresseerd zijn kunnen altijd vrijblijvend een afspraak maken met de Otolift adviseur. Vanwege deze samenwerking ontvangen leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers 10% korting bij aankoop van een traplift. Leden kunnen de traplift gratis uitproberen. Maak hiervoor een afspraak door te bellen met 088 - 17 17 370 of vul onderstaand formulier in.

Mogelijk ook interessant

Thuisscan

Van slimme sociale alarmering en de videodeurbel tot douchezitjes en antislipspray: voor alle woonproblemen is er een oplossing! Of je nu meer veiligheid wilt in de keuken, valgevaar wilt voorkomen in de badkamer of meer beveiliging wilt bij jouw voordeur. Doe de Zlimthuis Thuisscan en ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie en aanvragen

Ondersteuning keukentafelgesprek

Heb jij behoefte aan extra zorg? Dan komt de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) al snel om de hoek kijken. De gemeente voert de Wmo uit. Samen met jou kijken ze naar jouw zorgvraag en een bijbehorende oplossing in een keukentafelgesprek. Ga goed voorbereid het gesprek in en kies voor gratis onafhankelijk ondersteuning via Kruiswerk!  

Meer informatie en aanvragen

Contactformulier