Direct door naar content
Terug naar diensten

Ondersteuning keukentafelgesprek 

Heb jij behoefte aan extra zorg? Dan komt de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) al snel om de hoek kijken. De gemeente voert de Wmo uit. Samen met jou kijken ze naar jouw zorgvraag en een bijbehorende oplossing in een keukentafelgesprek. Ga goed voorbereid het gesprek in en kies voor gratis onafhankelijk ondersteuning via Kruiswerk!  

Deze dienst is alleen beschikbaar in de Achterhoek en Liemers. Telefonisch advies is in heel Nederland mogelijk.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Ondersteuning keukentafelgesprek?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Goed voorbereid het keukentafelgesprek in?

Laat Kruiswerk jou adviseren en bijstaan met raad en daad.

Gratis ondersteuning voor jou 

  • Ga goed voorbereid het keukentafelgesprek in; 
  • Wij zijn er voor al jouw zorgvragen; 
  • Gemakkelijk vanuit jouw eigen huis. 

De juiste oplossing voor jouw zorgen 

De Wmo is erop gericht om ouderen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. En om ervoor te zorgen iedereen zich aan kan sluiten in de maatschappij. Via de Wmo kun je een indicatie aanvragen voor bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, een rolstoel of traplift. De gemeente voert de Wmo uit. In een vervolggesprek bepaalt de gemeente welke ondersteuning je daadwerkelijk krijgt. Kies voor gratis advies en ga goed voorbereid een gesprek in. Zodat jij de juiste vragen weet te stellen!  

Gratis advies op het gebied van zorg  

Via Kruiswerk kun je terecht bij Adviespunt Zorgbelang. Zij verstrekken je informatie en advies ter voorbereiding op een gesprek met een zorgverlener. Of bij het indienen van klachten rondom zorg. Zo sta jij er nooit alleen voor en ga je altijd goed voorbereid een gesprek in. Ook verwijzen ze je door als er behoefte is aan een second opinion of juridische ondersteuning. 

Bij jou thuis of het loket  

Het keukentafelgesprek kan bij het Wmo-loket of bij jou thuis worden gevoerd. Je kunt bij jouw gemeente informeren naar hun werkwijze.  

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan ontvang je gratis ondersteuning bij het keukentafelgesprek én gratis telefonisch advies en informatie op het gebied van zorg. 

Thuisscan

Van slimme sociale alarmering en de videodeurbel tot douchezitjes en antislipspray: voor alle woonproblemen is er een oplossing! Of je nu meer veiligheid wilt in de keuken, valgevaar wilt voorkomen in de badkamer of meer beveiliging wilt bij jouw voordeur. Doe de Zlimthuis Thuisscan en ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie en aanvragen

Traplift adviesgesprek

Als traplopen niet meer zelfstandig en veilig gaat, kan een traplift een optie zijn. In het Beleefhuis in Doetinchem ben je welkom voor een adviesgesprek. Zo ontdek je in alle rust of een traplift bij jouw situatie past. Alleen op afspraak!

Meer informatie