Direct door naar content
Terug naar diensten

Wellness 

Ben jij ook de hele week druk? Met werk, de (klein)kinderen of huishoudelijke taken? Gun jezelf wat rust en geniet van een wellness arrangement. Heerlijk relaxen, in alle rust, even helemaal niets én toch je lichaam goed verzorgen. Het kan bij Wellness Center de Bronsbergen of Thermae 2000.

 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Wellness?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

De gezondheidsvoordelen van een bezoek aan de sauna 

Een dagje wellness biedt je ontzettend veel ontspanning. Maar wist je dat het ook nog eens heel erg gezond is? Zo heeft het een regulerende invloed op je bloeddruk, je verbetert je weerstand en je lichaam wordt ‘schoongespoeld’. Ook doet een saunabezoek wonderen voor je huid. 

Door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen een ultieme ervaring van ontspanning, culinair genieten en beauty.

De Bronsbergen

Je bent meer dan welkom bij Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen. Je vindt hier diverse sauna’s, zoals bio, zoutsteen, houtgestookt en kelo. Ook kun je genieten van een belevingssauna en een combinatie van sauna en beauty. Ga je voor een gezichtsbehandeling of juist een fijne massage? Ben je benieuwd naar de behandelingen die het Wellness Centrum te bieden heeft? Bekijk de website voor een actueel overzicht.

Thermae 2000 in Valkenburg

Bij Thermae 2000 in Valkenburg kunnen bezoekers genieten van het zwemmen in het bronzuivere water van de binnen- en buitenbaden, de sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma’s. Thermae 2000 won al twee keer de World Travel Award als Beste Spa Resort van Nederland. Na afloop van uw bezoek aan Thermae 2000 voelt u zich als herboren.

Ledenvoordeel De Bronsbergen

Ben je  lid van Kruiswerk? Dan mag de tweede persoon gratis met je mee. Zo kun je samen genieten van een gezellig dagje uit. Je betaalt dan € 37,50* voor twee personen.

Reserveren kan door te bellen naar De Bronsbergen op het telefoonnummer 0575 - 820 250. Je vindt Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen aan de Bronsbergen 27. 

Deze actie is alleen geldig op een dag-entree

Ledenvoordeel Thermae 2000

 • Korting op dagentree: hele dag toegang tot de wellnessfaciliteiten, bad- en saunagedeelte en het gratis belevenissenprogramma voor € 32,50 i.p.v. 49,50 p.p. Tickets zijn onbeperkt geldig en niet persoonsgebonden. 

  Voorwaarden: op badkledingdagen, weekenden en vakanties (20 juli 2024 t/m 25 aug 2024 en 21 dec 2024 t/m 5 jan 2025) geldt een meerprijs van € 6,95. Deze betaalt u bij aankomst op de dag zelf. Zie: thermae.nl/kalender
   
 • Korting op avondentree (toegang vanaf 17.00 uur): Gebruik van de wellnessfaciliteiten, bad- en saunagedeelte en het gratis belevenissenprogramma voor € 25,- i.p.v. € 39,50 p.p. Tickets zijn onbeperkt geldig en niet persoonsgebonden.

  Voorwaarden: op badkledingdagen, weekenden en vakanties (20 juli 2024 t/m 25 aug 2024 en 21 dec 2024 t/m 5 jan 2025) geldt een meerprijs van € 6,95. Deze betaalt u bij aankomst op de dag zelf. Zie: thermae.nl/kalender
   
 • Korting op een hotelarrangement: Overnachting in het Thermae 2000 wellnesshotel, incl. een uitgebreid ontbijtbuffet, 2 volle dagen toegang tot de wellnessfaciliteiten, bad- en saunagedeelte en het gratis belevenissenprogramma. Ook ontvang je een badjas en handdoek en slippers (die laatste mag je mee naar huis nemen). Ook zal er iets lekkers voor je op de kamer klaar staan bij aankomst. De prijs is is vanaf € 99,50 p.p, echter wisselt per dag, deze is afhankelijk van de dag van aankomst, dit kun je zien in de kalender. Je ontvangt als lid van Kruiswerk in ieder geval € 35 korting (de korting is € 20,- per nacht plus een gratis VIP pakket t.w.v. € 15,-).  

Wil je gebruikmaken van dit ledenvoordeel?

Bel met de ledenservice: 0314 - 357 430 (lokaal tarief). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 13:00 uur.