Direct door naar content
Terug naar diensten

Wellness 

Ben jij ook de hele week druk? Met werk, de (klein)kinderen of huishoudelijke taken? Gun jezelf wat rust en geniet van een heerlijk dagje ontspannen. Denk eens aan een dagje wellness. Heerlijk relaxen, in alle rust, even helemaal niets én toch je lichaam goed verzorgen. Het kan bij Wellness Center de Bronsbergen.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Wellness?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Geniet van een welverdiend dagje wellness!

Reserveer door te bellen naar de Bronsbergen op telefoonnummer 0575 - 820 250.

De gezondheidsvoordelen van een bezoek aan de sauna 

Een dagje wellness biedt je ontzettend veel ontspanning. Maar wist je dat het ook nog eens heel erg gezond is? Zo heeft het een regulerende invloed op je bloeddruk, je verbetert je weerstand en je lichaam wordt ‘schoongespoeld’. Ook doet een saunabezoek wonderen voor je huid. 

Door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen een ultieme ervaring van ontspanning, culinair genieten en beauty.

De Bronsbergen

Je bent meer dan welkom bij Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen. Je vindt hier diverse sauna’s, zoals bio, zoutsteen, houtgestookt en kelo. Ook kun je genieten van een belevingssauna en een combinatie van sauna en beauty. Ga je voor een gezichtsbehandeling of juist een fijne massage? Ben je benieuwd naar de behandelingen die het Wellness Centrum te bieden heeft? Bekijk de website voor een actueel overzicht.

Ledenvoordeel

Ben je  lid van Kruiswerk? Dan mag de tweede persoon gratis met je mee. Zo kun je samen genieten van een gezellig dagje uit. Je betaalt dan € 37,50* voor twee personen.

Reserveren kan door te bellen naar De Bronsbergen op het telefoonnummer 0575 - 820 250. Je vindt Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen aan de Bronsbergen 27. 

*Vanaf 1 januari 2023 is De Bronsbergen helaas genoodzaakt om een energietoeslag te rekenen van € 3,00 per persoon, per dag.