Direct door naar content
Terug naar diensten

Reanimatie bij volwassenen

In Nederland zijn er 8.000 reanimaties per jaar buiten het ziekenhuis. In gemiddeld 70% van de gevallen vindt een reanimatie thuis plaats. Bereid je goed voor op een noodsituatie door de cursus 'Reanimatie bij volwassenen' te volgen. Je leert een hartstilstand herkennen, reanimeren en de AED (Automatische Externe Defibrillator) te gebruiken. Zo krijg je zelfvertrouwen om iemand in nood te helpen.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Reanimatie bij volwassenen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Leer reanimeren en eerste hulp verlenen.

Met online theorie en een praktijksessie.

Online theorie en praktijksessie

Met de online theorie van 2 - 3 uur leer je meer over acuut levensreddend handelen bij volwassenen. Bijvoorbeeld in het geval van een hartaanval. Je leert volwassenen reanimeren, een AED gebruiken en wat te doen bij verstikking of verslikkking.

Heb je de online theorie afgerond en de eindtoets gemaakt? Dan oefen je tijdens de praktijksessie reanimatie, het gebruik van de AED en hoe om te gaan met een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. 

Reanimatie bij Volwassenen

  • Online theorie die je zelfstandig kan volgen
  • Praktijksessies bij jou in de buurt;
  • Na deze cursus kun jij volwassenen reanimeren en een AED gebruiken;
  • Slagingspercentage van 99%.

Vergoeding door zorgverzekeraars

De cursus via Livis wordt vergoed door een groot deel van de zorgverzekeraars. Bekijk hier of jouw cursus wordt vergoed met de vergoedingscheck.

Ledenvoordeel

Je betaalt voor de complete cursus geen € 66,- maar € 50,-. Als lid ontvang je € 16,- korting op de cursusprijs 'Reanimatie bij volwassenen'.