Direct door naar content
Terug naar diensten

Korting bij Thuiszorgwinkels van Medipoint

Kruiswerk werkt samen met Medipoint. Als lid krijg je 10% korting op het volledige koopassortiment van Medipoint én kan je een aantal loophulpmiddelen gratis lenen zolang dit medisch noodzakelijk is.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Korting bij Thuiszorgwinkels?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Heb je een hulpmiddel nodig?

Bij Medipoint ontvang je als Kruiswerk-lid 10% korting op het koopassortiment.

Compleet assortiment, persoonlijke hulp

  • 10% korting bij Medipoint;
  • Grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten;
  • Breed assortiment, van sta-op stoelen tot babyfoons;

Hulpmiddelen die het leven (tijdelijk) makkelijker maken

Word je geopereerd, krijg je binnenkort een kindje of ben je niet meer goed ter been? In de thuiszorgwinkels van Medipoint vind je de hulpmiddelen die je nodig hebt! Je leent of huurt de producten voordelig en soms zelfs helemaal gratis. Zo kan je als lid van Kruiswerk gratis loophulpmiddelen lenen. Ook krijg je 10% korting op het volledige koopassortiment van de thuiszorgwinkel.

Van kraampakket tot seniorentelefoon

Het assortiment van Medipoint is ontzettend breed. Van sommige producten weet je misschien niet eens dat ze bestaan! Ga daarom gerust naar een Medipoint winkel en vraag advies aan één van de medewerkers. 

Altijd een Medipoint winkel bij jou in de buurt

Medipoint opereert landelijk en heeft 50 fysieke winkels door heel Nederland. In de regio Achterhoek en Liemers kan je terecht in Doetinchem, Vorden, Winterswijk of Zutphen.

Ledenvoordeel

Dit zijn de voordelen voor jou als Kruiswerk lid:

  • 10% korting op het volledige koopassortiment (niet i.c.m. andere acties en/of kortingen);
  • Gratis loophulpmiddelen lenen* zolang dit medisch noodzakelijk is. Het gaat hierbij om de elleboogkrukken, onderarmschaalkrukken, eiffelkruk (wandelstok 4-poot), looprekken en de standaard rollator.

Je ontvangt de korting in de Medipoint Thuiszorgwinkel op vertoon van jouw Kruiswerk ledenpas. Ben je nog geen lid van Kruiswerk? Dan kan je ter plekke lid worden en profiteren van de 10% korting of het lenen van een gratis loophulpmiddel (zolang dit medisch noodzakelijk is).

Medipoint is telefonisch te bereiken via 088 - 10 20 100 (optie 3). Of klik op onderstaande button om de website te bezoeken. 

Bekijk het volledige assortiment Neem contact met mij op
*Dit wil zeggen dat als de standaard 3 maanden voorbij zijn en de loophulpmiddelen nog nodig blijken, dat langer lenen mogelijk is. Als de hulpmiddelen niet langer nodig zijn moeten deze retour worden gebracht.

Agenda

25 apr
Eropuit-dag Vorden

Je bent van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur. Adres: Raadhuisstraat 1, 7251 AA Vorden. Klik op 'aanmelden' voor meer informatie en het programma.

25 april 2024 10:00 uur