Direct door naar content
Terug naar diensten

Korting bij Thuiszorgwinkels van Medipoint

Kruiswerk werkt samen met Medipoint. Zij zijn de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Als lid krijg je 10% korting op het volledige koopassortiment van Medipoint én kan je een aantal loophulpmiddelen zolang dit medisch noodzakelijk is gratis lenen.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Korting bij Thuiszorgwinkels?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Weiland Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Heb je een hulpmiddel nodig?

Bij Medipoint ontvang je als Kruiswerk-lid 10% korting op het koopassortiment.

Compleet assortiment, persoonlijke hulp

  • 10% korting bij Medipoint;
  • Grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten;
  • Breed assortiment, van sta-op stoelen tot babyfoons;

Van kraampakket tot seniorentelefoon

Het assortiment van Medipoint is ontzettend breed. Van sommige producten weet je misschien niet eens dat ze bestaan! Ga daarom gerust naar een Medipoint winkel en vraag advies aan één van de medewerkers. Zij helpen je graag! Ben je nog geen lid van Kruiswerk? Dan kan je ter plekke lid worden en profiteren van de 10% korting of gratis (zolang dit medisch noodzakelijk is) een loophulpmiddel lenen*.

*Dit wil zeggen dat als de standaard 3 maanden voorbij zijn en de loophulpmiddelen nog nodig blijken, dat langer lenen mogelijk is. Als de hulpmiddelen niet langer nodig zijn, dan moeten deze retour worden gebracht. Het gaat hierbij om de elleboogkrukken, onderarmschaalkrukken, eiffelkruk (wandelstok 4-poot), looprekken en de standaard rollator.

Altijd een Medipoint winkel bij jou in de buurt

Medipoint opereert landelijk en heeft 50 fysieke winkels door heel Nederland. In de regio Achterhoek en Liemers kan je terecht in Doetinchem, Vorden, Winterswijk of Zutphen. De medewerkers helpen je graag en geven waar nodig advies.

Hulpmiddelen die het leven (tijdelijk) makkelijker maken

Word je geopereerd, krijg je binnenkort een kindje of ben je niet meer goed ter been? In de thuiszorgwinkels van Medipoint vind je de hulpmiddelen die je nodig hebt! Je leent of huurt de producten voordelig en soms zelfs helemaal gratis. Zo kan je als lid van Kruiswerk gratis loophulpmiddelen lenen. Ook krijg je 10% korting op het volledige koopassortiment van de thuiszorgwinkel.

Ledenvoordeel

Voordelen als Kruiswerk lid:

  • 10% korting op het volledige koopassortiment (niet i.c.m. andere acties en/of kortingen);
  • Gratis loophulpmiddelen lenen zolang dit medisch noodzakelijk is. Het gaat hierbij om de elleboogkrukken, onderarmschaalkrukken, eiffelkruk (wandelstok 4-poot), looprekken en de standaard rollator.

Je ontvangt de korting in de Medipoint Thuiszorgwinkel op vertoon van jouw ledenpas.

Medipoint is telefonisch te bereiken via 088 - 10 20 100 (optie 3). Of klik op onderstaande button om de website te bezoeken. 

Bekijk het volledige assortiment van Medipoint Neem contact met mij op

Agenda