Direct door naar content
Terug naar diensten

Thermae 2000


Thermae 2000 is één van de grootste en bekendste wellnesscentra van Nederland. Je vindt er onder andere meerdere binnenbaden, buitenbaden, sauna’s, rustruimtes en restaurants. Kortom: alles om jou een hele dag optimaal te laten ontspannen. 

Ga je liever meerdere dagen? Maak dan gebruik van het hotelarrangement. Zo kom jij uitgerust weer thuis.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Thermae 2000?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Geniet van een heerlijke dag wellness bij Thermae 2000.

Is één dag ontspanning niet genoeg? Verleng je verblijf dan met een overnachting in het hotel!

Bij Thermae 2000 geloven ze dat het anders kan: bij hen gaat het om de totale mens. Gelegen op de top van de Cauberg waar alles samenkomt: de kracht van het water, de rust en de ruimte van de natuur, de eeuwenoude piramides en Limburgse gastvrijheid. Alles rustend op de basisfilosofie: ‘Mens Sana in Corpore Sano’. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Bij Thermae 2000 ervaar je het prachtige Zuid-Limburg, rust en ontspanning op luxueuze wijze.


Kom heerlijk ontspannen in Valkenburg aan de Geul 

Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna's en stoombaden. Geniet van een hele dag toegang tot alle spa- en wellnessfaciliteiten incl. deelname aan het belevenissenprogramma. 

Overnachten in het wellness hotel bovenop de Cauberg

Thermae 2000 is met haar wellness hotel en aangrenzende spa-faciliteiten op een unieke locatie bovenop de befaamde Cauberg, een bijzondere plek om tot rust te komen. Ontwaak met uitzicht over het schilderachtige Limburgse heuvelland en loop in uw badjas de wellness tegemoet. 

Ledenvoordeel


Wellness voordeel voor Kruiswerk leden:

Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul heeft het volgende aanbod voor onze leden. Als lid van Kruiswerk heb je al een dagkaart voor € 30,- in plaats van € 49,50. Je hebt dus wel € 19,50 voordeel!
 

Kruiswerk leden hotelovernachting voordeel:

Hotelovernachting in een classic double room, incl. uitgebreid ontbijtbuffet bij Restaurant Pure en twee volledige dagen toegang tot de spa- en wellnessfaciliteiten:

Zondag t/m woensdag  € 219              
Donderdag  € 229  
Vrijdag  € 259 
Zaterdag  € 339