Direct door naar content
Terug naar diensten

Mantelzorgcursus Mobiliteit

Mobiliteit is de mogelijkheid om je te kunnen verplaatsen. Dit is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Wat betekent het voor iemand als hij zich niet kan verplaatsen? Welke hulpmiddelen zijn er om de mobiliteit te vergroten? Hoe kun jij iemand helpen die niet zo mobiel is? In de cursus 'Zorg voor wie je lief is | Mobiliteit' van Livis leer je er alles over.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Mantelzorgcursus Mobiliteit?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Zorg jij voor iemand die minder mobiel is?

In deze cursus leer jij hoe je veilig en gezond kan werken.

Zorg voor wie je lief is

Livis biedt een complete cursussenreeks aan voor mantelzorgers onder de noemer 'Zorg voor wie je lief is'. Zo leer jij zorgen voor iemand die je lief is op het gebied van persoonlijke verzorging, mobiliteit, medicijnen, voeding & vocht en vergoedingen.

Inhoud cursus

Mobiliteit is de mogelijkheid om je te kunnen verplaatsen binnen en buiten het huis. Dit is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Wat zijn de gevolgen als iemand zichzelf niet makkelijk kan verplaatsen? Welke hulpmiddelen zijn er en wat kun je doen om iemand te ondersteunen? In deze cursus van Livis leer je hoe je op een veilige manier iemand kan helpen die minder mobiel is.

Ledenvoordeel

De cursus is online te volgen en bestaat uit één uur theorie. In deze theorie komen onderwerpen zoals risico’s, middelen en de rolstoel aan bod.

Als lid van Kruiswerk ontvang je € 5,- korting op de cursusprijs. Je betaalt dus geen € 12,50 voor de cursus, maar € 7,50.