Direct door naar content
Terug naar diensten

Dagtochten

Ga mee op pad met de Kruiswerk dagtochten

Ga je graag op pad maar ga je liever niet alleen? Wil jij nieuwe plekken ontdekken en andere mensen ontmoeten? Ga dan mee met een van onze dagtochten! We nemen je mee naar de mooiste plekjes en leukste evenementen in ons land én vlak over de grens.  

Meer lezen

Heb je een vraag over
Dagtochten?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Weiland Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Ga jij mee op dagtocht?

Bekijk de agenda en meld je snel aan!

Een heerlijk dagje uit

  • Gevarieerd aanbod, dus altijd iets wat jij leuk vindt;
  • Stap op in de touringcar bij één van de opstapplaatsen;
  • Ben je minder goed ter been? Geen probleem, wij houden er rekening mee.

Kruiswerk i.s.m. Groengrijs 

Of je nu van musea houdt of de natuur, er is altijd wel een dagtocht die bij jou past! De ene keer bezoeken we een scheepswerf, de andere keer een vlindertuin of gezellig evenement. Je hoeft niet ver te reizen om mee te gaan. We hebben namelijk verschillende opstapplaatsen voor de touringcar. Bij een dagtocht gaat er altijd een gids of gastvrouw mee. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is en jouw vragen beantwoord worden. Ben je minder goed ter been? Ook dan is er veel mogelijk! Laat het ons weten zodat we alles goed voor je kunnen regelen. We organiseren de dagtochten in samenwerking met Groengrijs.  

Het hele jaar door

Gedurende het jaar worden er verschillende dagtochten georganiseerd. Benieuwd welke er binnenkort op de planning staan? Bekijk dan onze agenda hieronder.

Wil je ook mee op dagtocht?

Meld je telefonisch aan bij de ledenservice op 0314 - 357 430 (bereikbaar van ma. t/m vrij. van 9:00 tot 13:00 uur). Dieet of allergie? Geef dit aan bij je aanmelding. Dagtochten gaan alleen door bij voldoende deelnemers. Tijdens de dagtochten houden Kruiswerk en Groengrijs zich aan de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden. Mochten de dagtochten i.v.m. de op dat moment geldende richtlijnen niet door kunnen gaan, dan word je daarvan op de hoogte gesteld.

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan ontvang je altijd korting op een dagtocht. De prijzen (en ook de opstapplaatsen) vind je bij de verschillende dagtochten.  

Neem contact met mij op

Agenda

07 dec
Winterdroom

Opstapplaatsen: Doetinchem, Doesburg, Zutphen. Prijs: € 75,- per persoon, voor niet leden € 83,-. Kijk voor verdere details op www.kruiswerk.nl/winterdroom, Aanmelden kan via info@kruiswerk.nl of door te bellen naar 0314 - 357 430 (tussen 9:00 uur en 13:00 uur)

07 december 2022 08:00 uur
15 dec
Winterdroom

Opstapplaatsen: Winterswijk, Eibergen, Lochem. Prijs: € 75,- per persoon, voor niet leden € 83,-. Kijk voor verdere details op www.kruiswerk.nl/winterdroom, Aanmelden kan via info@kruiswerk.nl of door te bellen naar 0314 - 357 430 (tussen 9:00 uur en 13:00 uur)

15 december 2022 07:45 uur

Eerst stond ik er wel wat sceptisch tegenover; het liefst ga ik zelf op pad. Maar achteraf vond ik het heel leuk. Je komt met zo’n georganiseerd reisje toch op plekken waar je zelf niet zo snel heen zou gaan. Daarnaast vind ik het niet meer altijd fijn om lange afstanden te rijden. Bij Groengrijs stap je zo in de bus en word je keurig naar de bestemming en weer thuisgebracht. Tijdens een van de busritten hebben Jeanne en ik een ander stel leren kennen waar we nog steeds leuk contact mee hebben. 
Ger