Direct door naar content
Terug naar diensten

Dagtochten

Ga je graag op pad maar ga je liever niet alleen? Wil jij nieuwe plekken ontdekken en andere mensen ontmoeten? Ga dan mee met een van onze dagtochten! We nemen je mee naar de mooiste plekjes en leukste evenementen in ons land én vlak over de grens.  

Deze dienst is alleen beschikbaar in de Achterhoek en Liemers. Telefonisch advies is in heel Nederland mogelijk.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Dagtochten?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Ga jij mee op dagtocht?

Bekijk de agenda en meld je snel aan!

Een heerlijk dagje uit

  • Gevarieerd aanbod, dus altijd iets wat jij leuk vindt;
  • Stap op in de touringcar bij één van de opstapplaatsen in de regio;
  • Ben je minder goed ter been? Geen probleem, wij houden er rekening mee;
  • Gedurende het jaar worden er verschillende dagtochten georganiseerd.

Kruiswerk i.s.m. Groengrijs 

Of je nu van musea houdt of de natuur, er is altijd wel een dagtocht die bij jou past! De ene keer bezoeken we een scheepswerf, de andere keer een vlindertuin of een gezellig evenement. Je hoeft niet ver te reizen om mee te gaan. We hebben namelijk verschillende opstapplaatsen in de regio. Bij een dagtocht gaat er altijd een gids of gastvrouw mee. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is en jouw vragen beantwoord worden. Ben je minder goed ter been? Ook dan is er veel mogelijk! Laat het ons weten zodat we alles goed voor je kunnen regelen. We organiseren de dagtochten in samenwerking met Groengrijs.  

Wil je ook mee op dagtocht?

Meld je telefonisch aan bij de ledenservice op telefoonnummer 0314 - 357 430 (bereikbaar van ma. t/m vrij. van 9:00 tot 13:00 uur). Heb je een dieet of allergie? Geef dit aan bij je aanmelding. Dagtochten gaan alleen door bij voldoende deelnemers. Mochten de dagtochten niet door kunnen gaan, dan zullen wij je zo snel mogelijk van op de hoogte brengen.

Ledenvoordeel

Ben je lid van Kruiswerk? Dan ontvang je altijd voordeel op een dagtocht. De prijzen (en ook de opstapplaatsen) vind je bij de verschillende dagtochten.  

Neem contact met mij op

Agenda

Eerst stond ik er wel wat sceptisch tegenover; het liefst ga ik zelf op pad. Maar achteraf vond ik het heel leuk. Je komt met zo’n georganiseerd reisje toch op plekken waar je zelf niet zo snel heen zou gaan. Daarnaast vind ik het niet meer altijd fijn om lange afstanden te rijden. Bij Groengrijs stap je zo in de bus en word je keurig naar de bestemming en weer thuisgebracht. Tijdens een van de busritten hebben Jeanne en ik een ander stel leren kennen waar we nog steeds leuk contact mee hebben. 
Ger

Agenda

10 mei
Rondvaart over de Linge (vol)

Ga op vrijdag 10 mei mee op een rondvaart over de Linge. Kies een opstapplaats bij jou in de buurt en rij mee naar Leerdam voor een prachtige vaartocht inclusief lunch.

10 mei 2024 11:00 uur
VOL
28 mei
Rondvaart over de Linge (vol)

Ga op dinsdag 28 mei mee op een rondvaart over de Linge. Kies een opstapplaats bij jou in de buurt en rij mee naar Leerdam voor een prachtige vaartocht inclusief lekkere lunch.

28 mei 2024 11:00 uur
VOL