Direct door naar content
Terug naar diensten

Mantelzorgcursus Vergoedingen

Wetten en regels over vergoedingen zijn niet altijd makkelijk. Welke vergoedingen zijn er voor de zorgvrager en welke vergoedingen zijn er eigenlijk voor jou? Met de cursus 'Zorg voor wie je lief is | Vergoedingen' leer je meer over financiering van zorg en vergoeding van hulpmiddelen. Zo weet je met welke financiële gevolgen je te maken (kunt) krijgen en waar je aanspraak op kunt maken.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Mantelzorgcursus Vergoedingen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Alles over de financiering van zorg en vergoeding van hulpmiddelen.

Leer er meer over in deze cursus van Livis!

Zorg voor wie je lief is

Livis biedt een complete cursussenreeks aan voor mantelzorgers onder de noemer 'Zorg voor wie je lief is'. Zo leer jij zorgen voor iemand die je lief is op het gebied van persoonlijke verzorging, mobiliteit, medicijnen, voeding & vocht en vergoedingen.

Inhoud cursus

Wetten en regels over vergoedingen zijn niet altijd makkelijk. Welke vergoedingen zijn er voor de zorgvrager en welke vergoedingen zijn er eigenlijk voor jou? In deze cursus van Livis leer je met welke financiële gevolgen je te maken kunt krijgen en waar je aanspraak op kunt maken.

Ledenvoordeel

De cursus is online te volgen en bestaat uit ongeveer één uur theorie. In deze theorie komen de wetten en regels over vergoedingen aan bod.

Als lid ontvang je € 5,- korting op de prijs van de cursus. Je betaalt dus geen € 12,50 voor de cursus, maar € 7,50.