Direct door naar content
Terug naar diensten

EHBO bij volwassenen

De meeste ongelukken gebeuren in en rondom het huis. Als je weet hoe je in een crisissituatie moet handelen ben je vaak rustiger. Dat is niet alleen handig voor jezelf, je kunt er ook het verschil mee maken voor anderen. Wil jij ook leren hoe je kan reanimeren en eerste hulp verleent bij grote en kleine letsels? Het kan met de online cursus 'EHBO bij Volwassenen' van Livis. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
EHBO bij volwassenen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Leer reanimeren en eerste hulp verlenen.

Met online theorie en een praktijksessie.

Online theorie en praktijksessie

De cursus 'EHBO bij volwassenen' start met een gedeelte online theorie. Deze volg je zelfstandig in gemiddeld 3 - 5 uur. Via de leerstof leer je meer over het handelen in ernstige situaties, waarbij reanimeren en het gebruik van een AED nodig kunnen zijn. Daarnaast leer je wat je moet doen bij minder ernstige situaties. Jouw handelen in deze situaties kan het verschil kan maken. Na de theorie kan je verder met de praktijksessie. Dit is een 4 uur durende sessie waarin je aan de slag gaat met je EHBO-vaardigheden onder begeleiding van een instructeur.

EHBO bij volwassenen

  • Online theorie die je zelfstandig kan volgen en praktijksessie onder begeleiding;
  • Na deze cursus kun jij reanimeren en eerste hulp verlenen bij grote en kleine letsels;
  • Diverse keuze uit certificaten, zodat jij het juiste certificaat in handen krijgt.

Herhalingscursus

Wil jij je kennis van de cursus 'EHBO bij volwassenen' weer ophalen? Dat kan met de herhalingscursus. Hierin krijg je een gedeelte online theorie van 3 - 5 uur en een praktijksessie van 4 uur, waarin je aan de slag gaat met je EHBO-vaardigheden. Dit certificaat is 2 jaar geldig.

Vergoeding door zorgverzekeraars

De EHBO-cursussen via Livis worden vergoed door een groot deel van de zorgverzekeraars. Bekijk hier of jouw cursus wordt vergoed met de vergoedingscheck.

 

Ledenvoordeel EHBO bij volwassenen

Als lid van Kruiswerk ontvang je € 24,00 korting op de cursusprijs 'EHBO bij volwassenen'. Je betaalt daardoor voor de complete cursus geen € 109,00 maar € 85,00.

Ledenvoordeel Herhalingscursus

Bij de cursus 'Herhalingscursus EHBO bij volwassenen' ontvang je ook € 24,00 korting. Je betaalt dan voor de complete cursus € 80,00 (niet-leden € 104,00).

Inschrijven herhalingscursus EHBO

Ledenvoordeel Reanimatie & AED cursus

Bij de cursus 'Reanimatie & AED cursus bij volwassenen' ontvang je ook € 16,00 korting. Je betaalt dan voor de complete cursus € 50,00 (niet-leden € 66,00).

Inschrijven Reanimatie & AED cursus