Direct door naar content
Terug naar diensten

Gezondheidscheck

Benieuwd hoe het ervoor staat?

Je gezond en fit voelen, wie wil dat nou niet? Ben je benieuwd hoe het er bij jou voorstaat? Kom dan bij ons langs voor een gezondheidscheck. Deze wordt uitgevoerd op diverse locaties in de Achterhoek en Liemers door beweeg- en leefstijlexpert Jeffrey Krayenbrink. Je ontvangt meteen een passend leefstijladvies.  

Meer lezen

Heb je een vraag over
Gezondheidschecks?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Laat jouw gezondheid checken

Tijdens een van de gezondheidschecks bij jou in de buurt! 

In een paar stappen naar een gezonde(re) leefstijl

  • Inzicht in je lengte, gewicht, vetpercentage en BMI;
  • Meten van jouw bloeddruk en knijpkracht;
  • Een op maat gemaakt leefstijladvies.

Wij komen naar je toe!

Handig: we komen bij jou in de buurt. De gezondheidscheck voeren we namelijk op verschillende locaties in de Achterhoek en Liemers uit. Meld je wel even vooraf aan.

Omdat je geeft om jouw gezondheid

Wanneer je gezond leeft, voel je je fitter. En als je fit bent, kun je de hele wereld aan. Dan is een gezondheidscheck een mooie start. In een paar stappen worden een aantal kenmerken van jouw gezondheid gemeten, waarna je met een passend leefstijladvies aan de slag kan met jouw gezondheid.  

  1. Je lengte en gewicht worden gemeten en je BMI en vetpercentage worden bepaald.
  2. Je bloeddruk en knijpkracht worden gemeten.
  3. Aan de hand van de resultaten ontvang je een passend leefstijladvies op het gebied van voeding en beweging. 

Advies van een expert

Jeffrey Krayenbrink is de beweeg- en leefstijlexpert van Kruiswerk. Jeffrey voert alle gezondheidschecks uit en geeft advies op het gebied van voeding en beweging.  

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan is de gezondheidscheck gratis voor jou. Ben je nog geen lid? Dan kun je je ter plekke aanmelden bij een van onze medewerkers. De gezondheidscheck (t.w.v. € 19,50) is dan alsnog gratis. 

Aanmelden voor de gezondheidscheck is verplicht. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@kruiswerk.nl of door te bellen met de ledenservice op 0314 - 357 430 (bereikbaar op ma. t/m vrij. van 9:00 tot 13:00 uur). Samen met de ledenservice stem je een tijdstip af waarop je de gezondheidscheck hebt bij de door jou gekozen locatie. 

Let op: Het dragen van een mondkapje is tijdens de gezondheidscheck verplicht. Maak je gebruik van steunkousen? Dan verzoeken wij om deze ten tijde van de check niet te dragen. Ook willen we je vragen niet eerder te komen dan de tijd van jouw check, zo kunnen we optimaal de 1,5 meter regel aanhouden. 

Kijk hieronder in de agenda voor een gezondheidscheck bij jou in de buurt.

Bekijk de agenda Neem contact met mij op

Agenda