Direct door naar content
Terug naar diensten

Gezondheidschecks

Je gezondheid is belangrijk. Daarom organiseert Kruiswerk elk jaar meerdere gezondheidschecks. Ben je benieuwd hoe het er bij jou voorstaat? Kom dan bij ons langs voor een gezondheidscheck. Deze wordt uitgevoerd op diverse locaties in de Achterhoek en Liemers door beweeg- en leefstijlexpert Jeffrey Krayenbrink. Je ontvangt meteen een passend leefstijladvies. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Gezondheidschecks?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Laat jouw gezondheid controleren!

Er is altijd wel een gezondheidscheck bij jou in de buurt. 

In een paar stappen naar een gezonde(re) leefstijl

Jeffrey Krayenbrink is de beweeg- en leefstijlexpert van Kruiswerk. Hij voert alle gezondheidschecks uit en geeft advies op het gebied van voeding en beweging. Zo krijg je tijdens een gezondheidscheck inzicht in:

  • Je lengte, gewicht, vetpercentage en BMI;
  • Jouw bloeddruk en knijpkracht;

Omdat je geeft om jouw gezondheid

Ben je benieuwd hoe het er met jouw gezondheid voor staat? Kom dan eens langs bij één van onze gezondheidschecks. In een paar stappen worden een aantal kenmerken van jouw gezondheid gemeten, waarna je met een passend leefstijladvies aan de slag kan met jouw gezondheid.  

  1. Je lengte en gewicht worden gemeten en je BMI en vetpercentage worden bepaald;
  2. Je bloeddruk en knijpkracht worden gemeten;
  3. Aan de hand van de resultaten ontvang je een passend leefstijladvies op het gebied van voeding en beweging. 

Op locaties in de hele regio

Het hele jaar door organiseren wij gezondheidschecks in de regio. De gezondheidscheck voeren we namelijk op verschillende locaties in de Achterhoek en Liemers uit. Hierdoor is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Ledenvoordeel

Ben je lid van Kruiswerk? Dan is de gezondheidscheck gratis voor jou. Ben je nog geen lid? Dan kun je je ter plekke aanmelden bij een van onze medewerkers. De gezondheidscheck is dan alsnog gratis. 

Vooraf aanmelden is verplicht

Kijk in onze agenda voor een gezondheidscheck bij jou in de buurt. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@kruiswerk.nl of door te bellen met de ledenservice op 0314 - 357 430 (bereikbaar op ma. t/m vrij. van 9:00 tot 13:00 uur). 

Let op: Maak je gebruik van steunkousen? Dan verzoeken wij je om deze tijdens de check niet te dragen. 

Bekijk de Gezondheidscheck agenda Neem contact met mij op

Agenda