Mindful Run Zwanger

Mindful Run & Zwanger

0 beoordelingen

Wandelen en hardlopen hebben een positief effect op het zwangere lichaam en de groei van je kindje. Regelmatig wandelen of hardlopen tijdens je zwangerschap verbetert je conditie, geeft energie, vermindert de kans op zwangerschapskwalen en zorgt voor een gezondere gewichtstoename. 

Kom in balans met Mindful Run & Zwanger

Mindful Run & Zwanger leert je hoe je volop van je zwangerschap en je omgeving kunt genieten, door dichtbij jezelf te blijven. Luisteren naar je lichaam en lopen zonder prestatiedruk zorgen voor meer balans, minder stress en meer energie. Een juiste houding, goede ademhaling en innerlijke rust brengen je in contact met je kracht.

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt wandelen of hardlopen tijdens je zwangerschap dan is de 5-weekse Mindful Run Zwanger geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor zwangeren vanaf week 12 t/m week 22, de cursus is zo opgezet dat ook zwangeren die hardlopen niet als sport beoefenen kunnen deelnemen. Naast Mindfulness is er ook aandacht voor belastbaarheid van het zwangere lichaam in het algemeen.

Korting op Mindful cursussen

Mindful Run & Zwanger kennismakingsclinic is gratis voor Kruiswerk leden, probeer het uit! Mindful Run & Zwanger 5-weekse cursus: € 85,50 voor leden (niet-leden betalen € 95,-).

Aanmelden

Meld je aan voor de Mindful Run & Zwanger in de volgende gemeenten (nog niet in elke gemeente is de cursus beschikbaar):

Gemeente Instructeur/Instructrice
Gemeente Montferland  Leonie Heebink
Gemeente Zevenaar Willem Dijkstra
Omgeving Doetinchem en Slangenburg Marianne van Kooten-Gerretsen


Hoe u van de korting gebruikmaakt

Kies hierboven uw gemeente. Vink tijdens het invullen van het formulier aan dat u Kruiswerk lid bent en vul daarnaast uw lidmaatschapsnummer in. Verder dient u bij de eerste bijeenkomst uw lidmaatschapspasje mee te nemen.