Fitness

Fitness

0 beoordelingen

Via Kruiswerk krijgt u korting of extra voordeel op fitness bij Laco, Optisport en AeroFitt. 

Of u nu recreatief wilt trainen, of wilt trainen met een belangrijk doel, via Kruiswerk kunt u voordelig fitnessen. Onder professionele begeleiding. Voor jong en oud. 

Locaties fitness Laco

Terborg: Laco Sportcentrum Oude IJsselstreek 

Bij Laco sportcentrum Oude IJsselstreek kun je tevens gebruik maken van de ruime sporthal, die in zijn geheel of in twee afzonderlijke gedeeltes is af te huren. Na het sporten kun je even bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje.

's-Heerenberg: Laco Sportcentrum ’s-Heerenberg 

Wil je stevig aan je conditie werken? Onze fitnessruimte is uitgerust met een bokszak, Powerplate en een Cybex-toestel. Laco sportcentrum ‘s-Heerenberg verzorgt verschillende fitness groepslessen, waaronder ClubJoyCore en ClubJoy Power. Tevens beschikken wij over een dojo-ruimte met 4 wedstrijdvelden en een sporthal van 24 x 44 meter, met een tribune voor maximaal 500 personen.

Voordelen Laco: 

✓ 1 maand gratis sporten bij een nieuw lidmaatschap van 6 maanden;
✓ 2 maanden gratis sporten bij een nieuw lidmaatschap van 12 maanden (niet-leden ontvangen 1 maand gratis sporten bij een nieuw lidmaatschap van 12 maanden);  
 ✓ 1 maand gratis sporten bij verlenging van een bestaand abonnement met 12 maanden. 

Locatie fitness Optisport

Neede: Optisport Sport- en Recreatiecentrum 't Spilbroek

Bij Optisport ’t Spilbroek kan je nú gebruik maken van nieuwe gloednieuwe LifeFitness apparatuur, wat trainen een genot maakt. Wij bieden naast het zwembad en alle bijbehorende faciliteiten en lessen ook een volwaardig ingerichte fitness ruimte. Je kunt hier zowel gebruik maken van onze cardio en krachtapparatuur, maar ook met de free weights kun je trainen naar je eigen behoefte. De fitness ruimte is te vinden op de eerste verdieping, ‘boven’ de kleedkamers van de sporthal. Vanuit de centrale hal is de fitness eenvoudig te bereiken.

Voordelen Optisport:

✓ 1 maand gratis fitnessen, alleen geldig bij Optisport in Neede.

Voordelen FeelGoodClub AeroFitt:

✓ 4 weken gratis en vrijblijvend kennismaken met FeelGoodClub AeroFitt. Ga lekker bewegen met een sport naar keuze. Bij AeroFitt kan je fitnessen, groepslessen volgen en gebruik maken van body support. 

Ga naar de website van AeroFitt: www.aerofitt.nl.

Key-System

Je sleutel tot succes voor het werken met een persoonlijk trainingsprogramma! Met het key-system wordt trainen een gemakkelijke en efficiënte bezigheid die veel voldoening geeft. De key leidt je door de training en geeft feedback die je helpt je doel te bereiken. De voordelen van de key op een rijtje:

  1. Gepersonaliseerd programma voor je trainingsbehoeften.
  2. Houdt je in contact met je instructeur.
  3. Leert je hoe je de apparatuur moet gebruiken.
  4. Toont de vorderingen op weg naar je doel.
  5. Geeft de calorieverbranding weer voor gewichtsvermindering.
  6. Maakt trainen effectiever en efficiënter.

Ledenvoordeel en aanvragen

Zoals u hierboven kunt zien verschilt het ledenvoordeel van Laco, Optisport en AeroFitt, soms ook per locatie. Een abonnement? Ga naar de locatie van uw wens en laat de Kruiswerk ledenpas zien. U ontvangt dan de hierboven beschreven korting. 

Locaties fitness AeroFitt

AeroFitt Didam
Hengelderweg 18
6942 NB Didam

AeroFitt Duiven
Westsingel 29
6921 RX Duiven

AeroFitt Hengelo Gelderland                           
Winkelskamp 5
7255 PZ Hengelo 

AeroFitt Zelhem
Stationsplein 8
7021 CN Zelhem

AeroFitt Zutphen
Bronsbergen 27
7231 NB Zutphen

Bij FeelGoodClub AeroFitt kun je op ieder moment fitnessen. Er is altijd een fitness trainer in de zaal aanwezig die je met verschillende trainingsschema’s kan begeleiden. Je kan verschillende trainingschema's volgen, bijvoorbeeld:

✓ Schema voor het opbouwen van conditie;
✓ Schema voor mensen met een fysieke beperking;
✓ Schema om overgewicht te verliezen;
✓ Schema als voorbereiding op een specifieke sport