Fit & Gezond-dag

Fit en gezond met Kruiswerk

Een gezonde leefstijl? Daar kan Kruiswerk je bij helpen! Een mooie start is een bezoekje aan Fit en Gezond op 23 mei 10:00 - 13:00 uur bij Kei-FIt in Lichtenvoorde. Dit evenement is gratis en open voor iedereen. De uitgebreide gezondheidscheck is gratis voor onze leden en hiervoor dient u zich vooraf aan te melden. De overige activiteiten kunt u deze dag gewoon vrij bezoeken. Lees gauw verder over het programma deze dag!

Uitgebreide gezondheidschecks t.w.v. € 19,50

Kruiswerk voert het hele jaar gratis gezondheidschecks uit voor leden. De Kruiswerk gezondheidscheck bestaat standaard uit vier onderdelen, die we tijdens Fit en Gezond uitbreiden met een bloedsuiker- en cholesterolmeting. Speciaal voor deze dag wordt de check ook nog aangevuld met een 'Sit to Stand test' waarbij beenkracht en uithoudingsvermogen wordt gemeten. Handig voor als u gewoon even een korte check hierop wilt doen zonder een doktersafspraak te moeten maken. 

  1. Meten van lengte en gewicht - CHECK
  2. BMI en vetpercentagemeting - CHECK
  3. Bloeddruk- en knijpkrachtmeting - CHECK
  4. Persoonlijk leefstijladvies - CHECK
  5. Bloedsuikermeting - CHECK
  6. Cholesterolmeting - CHECK
  7. Sit to stand test - CHECK

Wilt u een uitgebreide gezondheidscheck laten doen? 

De uitgebreide gezondheidscheck (t.w.v. € 19,50)  is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld u aan om lid te worden voor slechts € 19,50 per huishouden, per jaar. Zo kunt u toch de check doen en heeft u het lidmaatschapsgeld er zo uit.

​Aanmelden verplicht
Daarnaast is deze uitgebreide gezondheidscheck is op aanmelding. Mocht u zich niet van tevoren aanmelden, dan loopt u het risico dat u de uitgebreide gezondheidscheck niet kan uitvoeren. Bent u nog geen lid, maar wilt u deze dag wel graag een uitgebreide gezondheidscheck laten doen? Dan kunt u zich hier online aanmelden of deze dag lid worden bij een van onze medewerkers. 

En nog meer!

Naast de uitgebreide gezondheidschecks staan ook een aantal van onze partners op het evenement. Wat zij gaan doen? Dat leest u hier: 

✓ Gratis stoelmassage van Body & Mind Groenlo
Kleine hulpmiddelen zoals een kousenaantrekker, helping hand of opvouwbare wandelstok van de Medipoint Thuiszorgwinkel