Fit & Gezond

Fit en gezond met Kruiswerk

Een gezonde leefstijl? Daar kan Kruiswerk je bij helpen! Een mooie start is een bezoekje aan een Fit en Gezond dag met onze uitgebreide gezondheidscheck. De uitgebreide gezondheidscheck is gratis voor onze leden en hiervoor dient u zich vooraf aan te melden. De overige activiteiten kunt u deze dag gewoon vrij bezoeken.

Uitgebreide gezondheidschecks t.w.v. € 19,50

Kruiswerk voert het hele jaar gratis gezondheidschecks uit voor leden. De Kruiswerk gezondheidscheck bestaat standaard uit vier onderdelen, die we tijdens Fit en Gezond dag uitbreiden met een bloedsuiker- en cholesterolmeting. Handig voor als u gewoon even een korte check hierop wilt doen zonder een doktersafspraak te moeten maken. 

  1. Meten van lengte en gewicht
  2. BMI en vetpercentagemeting 
  3. Bloeddruk- en knijpkrachtmeting
  4. Persoonlijk leefstijladvies
  5. Cholesterolmeting
  6. Bloedsuikermeting 

Wilt u een uitgebreide gezondheidscheck laten doen? 

De uitgebreide gezondheidscheck (t.w.v. € 19,50)  is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld u aan om lid te worden voor slechts € 19,50 per huishouden, per jaar. Zo kunt u toch de check doen en heeft u het lidmaatschapsgeld er zo uit.

Let op! Om deel te nemen aan de uitgebreide gezondheidscheck dient u zich vooraf aan te melden. Vol = Vol

Aanmelden?

U kunt zich op werkdagen telefonisch inschrijven tussen 09:00 en 13:00 uur via het nummer: 0314 - 357 430 of uw aanmelding sturen naar info@kruiswerk.nl