Fit & Gezond

Fit en gezond met Kruiswerk

Een gezonde leefstijl? Daar kan Kruiswerk je bij helpen! Een mooie start is een bezoekje aan Fit en Gezond. Dit evenement is gratis en open voor iedereen. De uitgebreide gezondheidscheck is gratis voor onze leden en hiervoor dient u zich vooraf aan te melden. De overige activiteiten kunt u deze dag gewoon vrij bezoeken.
Dit jaar vindt Fit en Gezond nog plaats in september en oktober. Data en locaties maken we binnenkort bekend. Houd deze website dus in de gaten.

Uitgebreide gezondheidschecks t.w.v. € 19,50

Kruiswerk voert het hele jaar gratis gezondheidschecks uit voor leden. De Kruiswerk gezondheidscheck bestaat standaard uit vier onderdelen, die we tijdens Fit en Gezond uitbreiden met een bloedsuiker- en cholesterolmeting. Handig voor als u gewoon even een korte check hierop wilt doen zonder een doktersafspraak te moeten maken. 

  1. Meten van lengte en gewicht
  2. BMI en vetpercentagemeting 
  3. Bloeddruk- en knijpkrachtmeting
  4. Bloedsuikermeting 
  5. Cholesterolmeting
  6. Persoonlijk leefstijladvies

Wilt u een uitgebreide gezondheidscheck laten doen? 

De uitgebreide gezondheidscheck (t.w.v. € 19,50)  is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld u aan om lid te worden voor slechts € 19,50 per huishouden, per jaar. Zo kunt u toch de check doen en heeft u het lidmaatschapsgeld er zo uit.