cursus borstvoeding

Voorlichting borstvoeding

0 beoordelingen

Bent u zwanger en wilt u uw kindje straks borstvoeding gaan geven? Deze informatieavond helpt u (en uw partner) om hier goed op voorbereid te zijn.

De voorlichtingscursus borstvoeding wordt verzorgd door Marlies en Marlinda van lactatiekundigenpraktijk MaMA. Verder kunt u hier terecht voor consulten en het huren of kopen van borstkolven. Tijdens de voorlichtingsavond leren zij u alles wat er rondom borstvoeding te leren valt. Of het nou gaat om het aanleggen, de melkproductie of het kolven. Het is bewezen dat de kans van slagen na het doorlopen van de cursus groter is. Schrijf u dus snel in voor de cursus bij u in de buurt!

Onderwerpen

Tijdens de informatieavond komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Voordelen en nadelen van het geven van borstvoeding
• Hoe werkt borstvoeding
• Aanleggen van de baby
• Oplossen van problemen
• Kolven van de moedermelk
• Borstvoeding in combinatie met werken

Kosten voorlichting borstvoeding

De kosten voor de cursusavond bedragen € 25,-. Als u samen met uw partner komt, betalen jullie € 35,-. Als lid van Kruiswerk ontvangt u 10% korting op een cursusavond en betaalt u dus € 22,50 voor één persoon en € 31,50 als u samen met uw partner komt. Sommige verzekeraars vergoeden de cursus, controleer dus altijd even bij uw eigen zorgverzekeraar of dit het geval is. 

Aanmelden voorlichting

Als u lid bent van Kruiswerk Achterhoek kunt u zich hier aanmelden voor de voorlichting borstvoeding. U ontvangt dan 10% korting op de cursusavond. Geen lid van Kruiswerk? Dan kunt u zich direct aanmelden bij lactatiekundigenpraktijk MaMA. Bekijk de date en locaties van de voorlichting borstvoeding van 2019 hieronder. 

Data en locaties voorlichting borstvoeding 2019

Verlos. praktijk
's-Heerenberg

Verlos. praktijk Ulft

Verlos. praktijk Zevenaar

Verlos. praktijk
Zevenaar/Rijnwaarden

9-jan.

4-feb.

13-feb.

14-jan.

20-mrt.

8-apr.

3-apr.

11-mrt.

8-mei

3-jun.

12-jun.

13-mei

3-jul.

2-sep.

11-sep.

8-jul.

2-okt.

4-nov.

13-nov.

7-okt.

4-dec.

9-dec.