Direct door naar content
Terug naar diensten

Personal training 

Of je nu jong of oud bent. Recreatief wil trainen of met een belangrijk doel. Voor persoonlijke aandacht en een trainingsschema op maat bieden wij Personal Trainingen aan met korting bij FeelGoodClub AeroFitt. Want er is altijd een manier te vinden waarop sporten leuk wordt! 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Personal training?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Direct aan de slag met Personal training?

Meld je dan nu direct aan!

Aandacht voor lichaam en geest 

  • Behaal jouw doelen met professionele begeleiding; 
  • Train op jouw eigen tempo en niveau; 
  • Met een eigen coach, motivator en inspirator. 

Personal training bij FeelGoodClub AeroFitt 

Wil je 100% persoonlijke aandacht en aan de slag met een trainer die gespecialiseerd is in jouw doelstelling? Kies dan voor Personal Training bij FeelGoodClub AeroFitt! Onze trainers zijn gecertificeerd, krijgen continu bijscholing en hebben hun eigen specialismen. Zo is er altijd een trainer die bij jou past. De Personal trainer is naast trainer ook jouw coach, motivator en inspirator. Je traint op een vast moment in de week of maand. Deze extra stok achter de deur helpt om structuur in jouw training te brengen. Daarnaast is goede voeding heel belangrijk bij het halen van de trainingsdoelstellingen. De Personal trainer kan je hierin adviseren. 

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan krijg je bij AeroFitt één personal trainingssessie gratis. Om gebruik te maken van de korting, laat je jouw Kruiswerk ledenpas zien bij een AeroFitt locatie naar keuze.