walk

Mindful Walk

0 beoordelingen

Kom in balans met de Mindful Walk

Wandelen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig wandelen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt wandelen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Walk geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedereen. De training duurt 1,5 uur per keer en is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende wandelaar kan meedoen. Ook wordt er op enkele locaties een 5-weekse hardloopvariant, de zogenaamde Mindful Run en een vervolgcursus aangeboden voor iedereen die verdieping zoekt na het volgen van de basiscursus. 

Korting op Mindful cursussen

Vanaf januari 2018 biedt Kruiswerk Mindful Run, Mindful Walk en Mindful Zwanger standaard in het pakket. Leden ontvangen dan 10% korting op de cursussen. 

Mindful Walk 5-weekse cursus: € 85,50 voor leden (niet-leden betalen € 95,-)

Meld u aan voor de Mindful Walk in de volgende gemeenten (nog niet in elke gemeente is de cursus beschikbaar):

Maak nu gratis kennis met Mindful Run, -Walk of -Zwanger

Ben je benieuwd wat Mindful Run, Mindful Walk of Mindful Zwanger inhoudt? Kom dan naar de kennismakingsclinics in de gemeente Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oude-IJsselstreek, Westervoort, Winterswijk, Zevenaar en Zutphen. Deze zijn speciaal voor leden van Kruiswerk en geheel gratis! Voor alle informatie hierover ga je naar onze speciale pagina over de Mindful Clinics.