Mindful Run

Mindful Run

0 beoordelingen

Hardlopen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter te veel prestatiedoelen op. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu' met als resultaat minder stress en meer energie. 

Kom in balans met de Mindful Run

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Run geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De training duurt 1,5 uur per keer en is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Ook wordt er op enkele locaties een 5-weekse wandelvariant, de zogenaamde Mindful Walk en een vervolgcursus aangeboden voor iedereen die verdieping zoekt na het volgen van de basiscursus. 

Korting op Mindful cursussen

In verband met Covid-19 (het coronavirus) gelden er andere tarieven voor de Mindful Run. Doordat trainingen met slechts een beperkt aantal mensen kunnen doorgaan.

  • De 5-weekse Mindful Run cursus (groep van minimaal 4 personen) is € 95,-.
    De 5-weekse Mindful Run cursus 1-op-1 (5 x 1,5 uur) is € 375,-.
    De 4-weekse Mindful Run cursus 1-op-1 (4 x 45 min) is € 145,-.
    De 4-weekse Mindful Run cursus 1-op-1 (4 x 45 min) is € 145,-.
Leden van Kruiswerk ontvangen 10% korting op de 5-weekse groepscursussen.  

 

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in de Mindful cursussen? Kies hieronder dan uw gemeente. Vink tijdens het invullen van het formulier aan dat u lid bent van Kruiswerk (inclusief het lidmaatschapsnummer). Vergeet ook tijdens de eerste bijeenkomst uw lidmaatschapspas mee te nemen.

Let op: nog niet in elke gemeente is de cursus beschikbaar.

Gemeente Instructeur/Instructrice
Gemeente Montferland Leonie Heebink
Gemeente Zevenaar  Willem Dijkstra
Omgeving Doetinchem en Slangenburg Marianne van Kooten-Gerretsen
Omgeving Gaanderen Cristina Spijkerman
Gemeente Dieren en Rheden Audry Fransen)