run

Mindful Run

0 beoordelingen

Kom in balans met de Mindful Run 

Hardlopen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter te veel prestatiedoelen op. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu' met als resultaat minder stress en meer energie. 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Run geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De training duurt 1,5 uur per keer en is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Ook wordt er op enkele locaties een 5-weekse wandelvariant, de zogenaamde Mindful Walk en een vervolgcursus aangeboden voor iedereen die verdieping zoekt na het volgen van de basiscursus. 

Korting op Mindful cursussen

Vanaf januari 2018 biedt Kruiswerk Mindful Run, Mindful Walk en Mindful Zwanger standaard in het pakket. Leden ontvangen dan 10% korting op de cursussen. 

Mindful Run 5-weekse cursus: € 85,50 voor leden (niet-leden betalen € 95,-)

Meld u aan voor de Mindful Run in de volgende gemeenten (nog niet in elke gemeente is de cursus beschikbaar): 

Maak nu gratis kennis met Mindful Run, -Walk of -Zwanger

Ben je benieuwd wat Mindful Run, Mindful Walk of Mindful Zwanger inhoudt? Kom dan naar de kennismakingsclinics in de gemeente Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oude-IJsselstreek, Westervoort, Winterswijk, Zevenaar en Zutphen. Deze zijn speciaal voor leden van Kruiswerk en geheel gratis! Voor alle informatie hierover ga je naar onze speciale pagina over de Mindful Clinics