Mindful Run

Mindful Run

0 beoordelingen

Hardlopen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter te veel prestatiedoelen op. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu' met als resultaat minder stress en meer energie. 

Kom in balans met de Mindful Run

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Run geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De training duurt 1,5 uur per keer en is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Ook wordt er op enkele locaties een 5-weekse wandelvariant, de zogenaamde Mindful Walk en een vervolgcursus aangeboden voor iedereen die verdieping zoekt na het volgen van de basiscursus. 

Korting op Mindful cursussen

Mindful Run kennismakingsclinic is gratis voor Kruiswerk leden, probeer het uit!
Mindful Run 5-weekse cursus: € 85,50 voor leden (niet-leden betalen € 95,-)


Meld je aan voor de Mindful Run in de volgende gemeenten (nog niet in elke gemeente is de cursus beschikbaar):

Gemeente Instructeur/Instructrice
Gemeente Montferland Leonie Heebink
Gemeente Zevenaar  Willem Dijkstra
Omgeving Doetinchem en Slangenburg Marianne van Kooten-Gerretsen
Omgeving Gaanderen Cristina Spijkerman
Gemeente Dieren en Rheden Audry Fransen)

 

Hoe u van de korting gebruikmaakt

Kies hierboven uw gemeente. Vink tijdens het invullen van het formulier aan dat u Kruiswerk lid bent en vul daarnaast uw lidmaatschapsnummer in. Verder dient u bij de eerste bijeenkomst uw lidmaatschapspasje mee te nemen.