Direct door naar content
Terug naar diensten

Hotel Thuis 

Word je binnenkort geopereerd en weet je niet of je je daarna thuis kan redden? Of gaat jouw mantelzorger een paar dagen op vakantie? Dan is Hotel Thuis de oplossing! Een week lang, twee uur per dag neemt een consulente de nodige zorgtaken over, maakt het huis in orde, haalt boodschappen en verzorgt een warme maaltijd. Je hoeft alleen maar de deur open te doen. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Hotel Thuis?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Wil jij ook gebruikmaken van Hotel Thuis?

Vraag dan nu direct hulp aan.

Hotel Thuis was voor mij de ideale oplossing. Fijn dat ze al zo snel kon komen. Na zo’n operatie ben je compleet afhankelijk van anderen. Je bent een stuk minder mobiel. Marianne heeft mij geholpen met de was, ze heeft de boodschappen gedaan en de planten verzorgd. Elke dag hebben we uitgebreid koffiegedronken, dat vond ik ook erg fijn. Ook mijn dagelijkse wandelingetje maakte ik samen met Marianne.

Mevrouw Driesen 

Soms red je het even niet alleen 

Help je dagelijks jouw partner of een familielid en komt er een moment waarop je deze taken tijdelijk moet overdragen? Hotel Thuis is ook een oplossing voor mantelzorgers. Zodra je Hotel Thuis aanvraagt, kunnen we binnen twee dagen starten. Na de aanvraag neemt een consulent contact met je op om de behoeften te bespreken. Want die zijn voor iedereen anders.   

Hulp waar jij dat nodig hebt 

Wij bieden een basispakket en een op maat pakket aan.  

1. Het basispakket 
Een Hotel Thuis consulent komt gedurende 7 opeenvolgende dagen (ook in het weekend) dagelijks 2 uur bij je langs voor: 

 • De boodschappen; 
 • Licht huishoudelijk werk, zoals stofzuigen en afwassen; 
 • De warme maaltijd; 
 • Eenmaal de was en strijk; 
 • Een luisterend oor. 

Andere ondersteuning wordt persoonlijk afgestemd, passend binnen de beschikbare uren. 

2. Hotel Thuis Op-Maat 
Mocht je belangrijke zaken missen in het basispakket hierboven, kies dan voor Hotel Thuis Op-Maat. Je krijgt alles in het basispakket en boekt extra uren bij voor bijvoorbeeld vervoer naar uw arts, apotheek of familie, of het uitlaten van de hond. 

Hulp nodig? Bel ons! 

 • Hulp in huishouding, koken, boodschappen en een luisterend oor
 • Ook een goede oplossing voor mantelzorgers;
 • Op maat pakketten mogelijk.

Ledenvoordeel

Hotel Thuis is alleen af te nemen door leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Je bent al lid voor € 19,50 per jaar per huishouden. 

De kosten voor het Hotel Thuis basispakket zijn voor de eerste week (7 aaneengesloten dagen/2 uur per dag) € 85,- per dag incl. btw. Voor Hotel Thuis Op-Maat krijg je een offerte. Let op: je hoeft dit bedrag nooit geheel zelf te betalen: 

 • De dienstverlening is aftrekbaar van de inkomstenbelasting onder de noemer ‘extra gezinshulp’. Dit levert een korting op tussen de 19% en 52% op; 
 • Met een PGB-indicatie hoef je geen btw te betalen; 
 • Heb je een aanvullende zorgverzekering bij Zilveren Kruis Achmea? Neem dan - voordat je Hotel Thuis aanvraagt - contact op met de zorgcoach van de verzekeraar via 071 - 364 02 80. Je hebt namelijk een budget voor ‘hulp in huis na ziekenhuisopname’.