Direct door naar content
Terug naar diensten

Cursussen

Heb je ook een smartphone, tablet of laptop/computer? Misschien kun je er al aardig mee overweg. Het kan ook zijn dat je nog steeds vragen hebt over het gebruik ervan. Speciaal daarvoor heeft onze partner iPad4Senior een aantal interessante en verhelderende cursussen. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Cursussen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Leer ook alles over jouw apparaat!

En volg een complete cursussenreeks van iPad4Senior voor jouw favoriete appraat.

Na de cursus:

  • Weet je hoe je jouw smartphone, tablet of computer/laptop kunt gebruiken;
  • Ken jij de fijne kneepjes van jouw smartphone, tablet of computer/laptop;
  • Gebruik jij met nog meer plezier jouw apparaat! 

Voor wie?

De cursussenreeksen zijn speciaal gericht op ouderen die graag beter willen leren omgaan met hun smartphone, tablet of computer/laptop. De cursussen bestaan in totaal uit 6 lessen. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen te volgen, of om enkele lessen uit de cursus te volgen. Dit bepaal je helemaal zelf! Iedere cursus heeft zo zijn eigen onderwerp.

Betrouwbaar en een goede persoonlijke match

De workshops en cursussen van Kruiswerk worden verzorgd door Aldert Doelen van iPad4Senior. Hij werkt al sinds 2014 voor zijn eigen bedrijf iPad4Senior. In samenwerking met Kruiswerk, een aantal Achterhoekse Bibliotheken en ouderenbonden verzorgt hij voor jou trainingen in het gebruik van de moderne communicatiemiddelen. 

Waar en wanneer?

Een volledige cursus bestaat uit 4 tot 6 lessen die je in een aantal weken, op een vaste dag in de week, kunt volgen. Eén les duurt 1,5 tot 2 uur. Kijk in de agenda voor aankomende cursussen. 

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan ontvang je korting op de diverse cursussen. De prijs voor de cursussen vind je in de agenda terug. Betaling gaat altijd via Tikkie: zo heb je (wellicht) meteen weer iets nieuws erbij geleerd! 

Bekijk agenda Neem contact met mij op

Ik raad eigenlijk alle senioren aan om de online cursussen te volgen. Het is zo belangrijk voor je eigen zelfredzaamheid. Dat geeft je ook veel meer waarde: ‘Ik kan het zelf, ik hoef niet mijn kinderen om alles te vragen’. Daarom raad ik echt iPad4Senior aan.

Maria Giesen

Agenda