bodysupport

Body Support

0 beoordelingen

Verantwoord afvallen met Body Support

Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen op jou afgestemd. Ga samen met persoonlijke begeleiding, een op jou afgestemde training, en beweeg- en eetschema, een werkboek en de mobiele app aan de slag. Verlies ook 5-10 kilo in 10 weken op een verantwoorde manier. En het hele gezin kan meedoen. 

Afvallen zonder shakes, maaltijdrepen e.d.

Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc.

Hoe gaat Body Support in zijn werk?

Je gaat aan de slag met persoonlijke begeleiding en een op jou afgestemde training. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Persoonlijke begeleiding en een op jou afgestemde training. Deze twee begrippen vormen de basis van onze voedingsbegeleiding.

Er zijn verschillende menuseries o.a.

  • Vegetarisch
  • Lactose vrij
  • Biologisch

Je persoonlijke trainer stelt na een uitgebreide kennismaking samen met u een voedings- en bewegingsprogramma op. Afgestemd op jouw doelstelling en leefpatroon. Onze gecertificeerde trainers begeleiden, adviseren en ondersteunen je bij de uitvoering hiervan. Uiteraard op een professionele en intensieve wijze.

Ook maak je gebruik van een werkboek en de mobiele app. 

Vergoeding via je zorgverzekeraar

AeroFitt is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Om deze reden wordt begeleiding door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden vind je terug in je polis en eventueel via deze link.

Locaties AeroFitt

AeroFitt Didam
AeroFitt Duiven
AeroFitt en Budget AeroFitt Hengelo Gelderland
AeroFitt Zelhem
AeroFitt Zutphen

Klik hier voor meer informatie over de locaties

Ledenvoordeel FeelGoodClub AeroFitt

Leden maken gratis en vrijblijvend 4 weken kennismaken met FeelGoodClub AeroFitt.Om van de korting gebruik te kunnen maken laat je gemakkelijk je Kruiswerk lidmaatschapspas zien bij een AeroFitt locatie naar keuze. 

Beweeg met een sport naar keuze bij AeroFitt

Alles onder één dak: naast Body Support kun je met je AeroFitt abonnement gaan sporten, zwemmen, een groepsles doen, fitnessen naar keuze. AeroFitt heeft alles onder één dak. Kijk op www.aerofitt.nl voor meer informatie over het aanbod. Je kunt verschillende abonnementen afsluiten vanaf slechts € 33,95 per 4 weken.