Body Support

Body Support

0 beoordelingen

Body Support is een leefstijlprogramma dat u begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen op u afgestemd. Ga samen met persoonlijke begeleiding, een op uw afgestemde training, en beweeg- en eetschema, een werkboek en de mobiele app aan de slag. Verlies ook 5-10 kilo in 10 weken op een verantwoorde manier. En het hele gezin kan meedoen. 

Verantwoord afvallen met Body Support

Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. U gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc.

Hoe gaat Body Support in zijn werk?

U gaat aan de slag met persoonlijke begeleiding en een op uw afgestemde training. Iedere week krijgt u een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Persoonlijke begeleiding en een afgestemde training. Deze twee begrippen vormen de basis van onze voedingsbegeleiding.

Er zijn verschillende menuseries:

  • ✓ Vegetarisch
    ✓ Lactose vrij
    ✓ Biologisch

Uw persoonlijke trainer stelt na een uitgebreide kennismaking samen met u een voedings- en bewegingsprogramma op. Afgestemd op uw doelstelling en leefpatroon. Onze gecertificeerde trainers begeleiden, adviseren en ondersteunen u bij de uitvoering hiervan. Uiteraard op een professionele en intensieve wijze.

Ook maakt u gebruik van een werkboek en de mobiele app. 

Vergoeding via uw zorgverzekeraar

AeroFitt is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Om deze reden wordt begeleiding door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden vindt u terug in uw polis.

Ledenvoordeel FeelGoodClub AeroFitt

Leden maken gratis en vrijblijvend 4 weken kennis met FeelGoodClub AeroFitt. Om van de korting gebruik te kunnen maken laat u gewoon de Kruiswerk lidmaatschapspas zien, bij een AeroFitt locatie naar keuze. 

Beweeg met een sport naar keuze bij AeroFitt

Alles onder één dak: naast Body Support kunt u met uw AeroFitt abonnement gaan sporten, zwemmen, een groepsles doen en fitnessen naar keuze. AeroFitt heeft alles onder één dak. Kijk op www.aerofitt.nl voor meer informatie over het aanbod.

Locaties AeroFitt

AeroFitt Didam
Hengelderweg 18
6942 NB Didam

AeroFitt Duiven
Westsingel 29
6921 RX Duiven

AeroFitt Hengelo (Gelderland)                           
Winkelskamp 5
7255 PZ Hengelo 

AeroFitt Zelhem
Stationsplein 8
7021 CN Zelhem

AeroFitt Zutphen
Bronsbergen 27
7231 NB Zutphen

Klik hier voor meer informatie over de locaties.