Direct door naar content
Terug naar diensten

Body & Mind

Leer met aandacht jouw lichaam te voelen en te ontspannen tijdens één van de vele Body & Mind lessen bij FeelGoodClub AeroFitt. Zowel fysiek als mentaal zul je merken dat je gemakkelijker gedachten herkent die zorgen voor spanning en verkramping. En dat je deze beter los kunt laten.  

Meer lezen

Heb je een vraag over
Body & Mind?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Direct aanmelden voor Body & Mind?

Meld je dan nu aan bij AeroFitt.

Aandacht voor lichaam en geest

  • Gestrest of gespannen? Met Body & Mind krijg jij de rust terug!
  • Creëer de balans in lichaam en geest.
  • Ontspannen en verantwoord bewegen.

Ontspannen en nieuwe energie opdoen

Aerofitt verzorgt diverse Body & Mind lessen, zoals Yoga, Pilates, Body Balance en Tai Chi. Heb jij behoefte aan wat meer energie in je leven? Of heeft jouw lichaam juist wat meer rust nodig? Body & Mind is gericht op het tegelijk trainen van lichaam en geest op een rustige en effectieve manier. Het gaat niet om de prestatie, maar om ontspannen en verantwoord bewegen. Een mooie manier om weer nieuwe energie in jouw leven te blazen.  

Sportschool met alles onder één dak

FeelGoodClub AeroFitt heeft alles onder één dak: naast Body & Mind kun je met je AeroFitt abonnement gaan sporten, zwemmen, een groepsles doen of fitnessen naar keuze. Kijk op www.aerofitt.nl voor meer informatie over het aanbod.

Een les die bij jou past

AeroFitt biedt diverse body & mind lessen aan en beschikt daarnaast op hun locaties in Didam, Hengelo (GLD) en Duiven over een sauna. De groepslessen die je bij AeroFitt kunt volgen zijn:

Body Balance
Body Balance is de Yoga, Tai Chi en Pilates workout in één waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte.

Pilates
Pilates is een trainingsconcept welke erop gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en in balans te brengen.

Tai Chi
Tai Chi Chuan of Taijiquan is een oude Chinese vechtkunst en bewegingsleer die gebaseerd is op Daoistische principes als “het zachte overwint het harde” en “handelen, zonder te doen” (Wu Wei).

Yoga
Yoga leert je juist met beide benen op de grond te staan en te leren voelen waar je grenzen zijn, fysiek en geestelijk.

AeroFitt heeft locaties in Didam, Duiven, Hengelo (GLD), Zelhem en Zutphen. Klik hier voor meer informatie over de locaties.

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan maak je 4 weken gratis en vrijblijvend kennis met FeelGoodClub Aerofitt. Aanmelden kan via onderstaande button.