Direct door naar content

Samenthuis is er voor iedereen die zorgt voor een ander

Zorg je vaak of veel voor een vriend, vriendin of familielid? Zorgen voor een naaste die langdurig ziek is, een beperking of psychische problemen heeft of hulpbehoevend is, noemen wij mantelzorgen. Ook als het vanzelfsprekend voelt, zoals de zorg voor je familie. Het is goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. Kruiswerk kan je helpen met praktische informatie en diensten aan huis. Dat is Samenthuis: samen zorgen we ervoor dat iemand prettig thuis kan blijven wonen.

Heb jij een vraag over zorgen voor een ander?

Kruiswerk helpt je graag met informatie, advies of een luisterend oor. Bel 088 - 17 17 317 (ma. t/m vrij. van 9:00 tot 13:00 uur).

Heb je een vraag over
Samenthuis?

Bel ons op 088 – 17 17 317 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Diensten

Diensten die het zorgen voor een ander makkelijker maken

Voor het gemak hebben wij 11 praktische diensten voor je op rij gezet. Dit zijn diensten aan huis die het zorgen voor een ander net wat makkelijker maken.

Instructiefilmpjes

Hoe doe je dat? Zorgen voor je naaste of voor jezelf?

Kruiswerk ondersteunt mantelzorgers en zelfzorg met praktische diensten, informatie en een luisterend oor. Ook helpen wij je graag met het verwijzen naar een aantal praktische instructievideo's en adviezen over verzorgen en verplaatsen. Hieronder hebben wij een aantal praktische filmpjes voor je staan die het verzorgen en verplaatsen van anderen makkelijker maken.