Direct door naar content

Mantelzorgcursussen

Zorg voor wie je lief is

Livis biedt een complete cursussenreeks aan voor mantelzorgers onder de noemer 'Zorg voor wie je lief is'. Zo leer jij zorgen voor iemand die je lief is op het gebied van medicijngebruik, mobiliteit, persoonlijke verzorging, vergoedingen en voeding & vocht.

Zorg jij voor een ander? Of dit nu een naaste, vriend(in) of buur is: dan zijn deze cursussen iets voor jou! 

Heb je een vraag? 

Wat je vraag ook is, wij staan voor je klaar. Neem contact op met onze ledenservice op 0314 - 357 430 (ma. t/m vrij. van 9:00 - 13:00 uur) of mail naar info@kruiswerk.nl

Mantelzorgcursus Medicijngebruik

Wil jij ook meer weten over hoe je veilig en goed medicatie toe kan dienen? Het kan met de online cursus 'Zorg voor wie je lief is | Medicijngebruik' van Livis.

Meer informatie over Mantelzorgcursus Medicijngebruik

Mantelzorgcursus Mobiliteit

Mobiliteit is de mogelijkheid om je te kunnen verplaatsen binnen en buiten het huis. In deze cursus leer je hoe je veilig en gezond kan werken met iemand die minder mobiel is.  

Meer informatie over Mantelzorgcursus Mobiliteit

Mantelzorgcursus Persoonlijke verzorging

Wil jij ook leren hoe je iemand anders wast, aan- en uitkleed en helpt bij het douchen? Het kan met de online cursus 'Zorg voor wie je lief is | Persoonlijke verzorging' van Livis. 

Meer informatie over Mantelzorgcursus Persoonlijke verzorging

Mantelzorgcursus Vergoedingen

Wetten en regels over vergoedingen zijn niet altijd makkelijk. Via de cursus 'Zorg voor wie je lief is | Vergoedingen' kom jij erachter met welke financiële gevolgen jouw naaste te maken kan krijgen.

Meer informatie over Mantelzorgcursus Vergoedingen

Mantelzorgcursus Voeding en vocht

Wil jij ook weten wat het belang is van gezonde voeding en voldoende vocht binnenkrijgen? Het kan met de online cursus 'Zorg voor wie je lief is | Voeding en vocht' van Livis. 

Meer informatie over Mantelzorgcursus Voeding en vocht