Wordt nu lid voor 2021 en ontvang de rest van 2020 gratis

Kruiswerk helpt u om het beste uit uw leven te halen. Eén adres voor al uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij richten ons primair op aanvullende zorg en diensten om onze leden, jong en oud, te ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Wij zijn uw onafhankelijke gids in de zoektocht naar de best passende zorg en ondersteuning in uw regio. Met als belangrijkste doel: de belangen van onze leden te behartigen.

Word nu lid en betaal voor het lidmaatschap van 2021 € 19,50, U krijgt het lidmaatschap voor de resterende maanden van 2020 gratis.

Ledenservice

Onze ledenservice staat altijd voor u klaar. Voor een antwoord op al uw vragen over onze diensten en producten, een goed advies of een steuntje in de rug. Onze ledenservice is te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur op 0314 - 357 430, of via e-mail op info@kruiswerk.nl.

Ledenvoordeel

Met uw lidmaatschap krijgt u aantrekkelijke korting op veel producten en diensten. Bekijk onze top 5!

Kruiswerk Zorgcollectief
✓ Korting in de Medipoint Thuiszorgwinkels
✓ Gratis uitleen van krukken en loophulpmiddelen
✓ Gratis gezondheidscheck bij u in de buurt
✓ Gratis Zlimthuis workshops en thuisscans

Kijk hier voor een compleet overzicht van alle diensten en producten die Kruiswerk aanbiedt.

Slechts € 19,50 per kalenderjaar

Een lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek en Liemers kost slechts € 19,50 per jaar. Als lid ontvangt u van ons een Kruiswerk ledenpas. Daarmee kunnen alle thuiswonende leden van uw gezin profiteren van de vele voordelen en kortingen die het lidmaatschap biedt. Een lidmaatschap is dus snel verdiend. 

Word nu lid en betaal voor het lidmaatschap van 2021 € 19,50, U krijgt het lidmaatschap voor de resterende maanden van 2020 gratis.