Word lid in 2021 en geniet het hele jaar van de voordelen van een lidmaatschap van Kruiswerk

Kruiswerk is de onafhankelijke ledenvereniging van de Achterhoek en Liemers. Kruiswerk richt zich primair op aanvullende zorg en diensten om leden, jong en oud, te ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Eén adres voor alle vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Met als belangrijkste doel: de belangen van haar leden te behartigen.

Met een lidmaatschap van Kruiswerk kunnen leden de diensten en producten van Kruiswerk aanvragen, met korting. Denk hierbij aan hulp aan huis, mantelzorgondersteuning, activiteiten voor ouderen (dagtochten en workshops en cursussen) en de woningoplossingen van Zlimthuis. Word nu lid voor slechts € 19,50 (per kalenderjaar).

Ledenservice

Onze ledenservice staat altijd voor u klaar. Voor een antwoord op al uw vragen over onze diensten en producten, een goed advies of een steuntje in de rug. Onze ledenservice is te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur op 0314 - 357 430, of via e-mail op info@kruiswerk.nl.

Ledenvoordeel

Met uw lidmaatschap krijgt u aantrekkelijke korting op veel producten en diensten. Bekijk onze top 5!

Kruiswerk Zorgcollectief
✓ Korting in de Medipoint Thuiszorgwinkels
✓ Gratis uitleen van krukken en loophulpmiddelen
✓ Gratis gezondheidscheck bij u in de buurt
✓ Gratis Zlimthuis workshops en thuisscans

Kijk hier voor een compleet overzicht van alle diensten en producten die Kruiswerk aanbiedt.

Slechts € 19,50 per kalenderjaar

Een lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek en Liemers kost slechts € 19,50 per jaar. Als lid ontvangt u van ons een Kruiswerk ledenpas. Daarmee kunnen alle thuiswonende leden van uw gezin profiteren van de vele voordelen en kortingen die het lidmaatschap biedt. Een lidmaatschap is dus snel verdiend. 

Word nu lid en betaal voor het lidmaatschap van 2021 € 19,50.