Direct door naar content

Kruiswerk is er voor al jouw zorgvragen

We kunnen allemaal wel eens een extra paar handen gebruiken. Of je nu zorg draagt voor een ander en daardoor bijna niet aan het huishouden toekomt, advies wil over zorg, een ongeluk hebt gehad of er een kleine op komst is. Als lid van Kruiswerk kun je gebruik maken van ons uitgebreide dienstenaanbod, mét korting. 

Hulp voor de onverwachte momenten

Voor de onverwachte momenten, is het altijd fijn als er simpele oplossingen zijn. Bijvoorbeeld als jij of jouw partner tijdelijk hulpbehoevend wordt, of een van jullie plots opgenomen moet worden in het ziekenhuis. Kruiswerk biedt dan Acute hulp. Ben je langer dan één jaar lid van Kruiswerk? Dan kun je gratis 8 uur acute hulp per jaar aanvragen. Het gaat hierbij om hulp in de huishouding, het doen van boodschappen, koken, de kinderen van school ophalen of medicijnen bij de apotheek afhalen. 

Afgestemd op jouw situatie, verzekeren wij je van de hulp die je nodig hebt. Vraag hier acute hulp aan.

Een kleintje op komst? 

Of je nu thuis gaat bevallen of in het ziekenhuis: je wilt je graag goed voorbereiden. Als lid van Kruiswerk bieden we je daarom een gratis kraampakket, te verkrijgen bij de Medipoint Thuiszorgwinkel. Dit kraampakket is met zorg samengesteld door verloskundigen en bevat alles wat je nodig hebt voor na jouw bevalling. Aan te raden is het pakket 4 tot 6 weken voor jouw bevalling in huis te halen.

Bekijk hier wat er in het kraampakket zit. 

Heb je vragen op het gebied van (thuis)zorg?

Wil je graag thuiszorg, huishoudelijke hulp of een maatschappelijk werker aanvragen? Maar weet je niet precies hoe? Of heb je lichamelijke of persoonlijke problemen? De Zorgadvieslijn is er voor al jouw vragen op het gebied van zorg. 

De Zorgadvieslijn is gratis bereikbaar voor Kruiswerk leden van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur op het telefoonnummer 088 - 17 17 330.

Gezondheidscheck

Wij vinden jouw gezondheid heel belangrijk, vooral in deze tijd. Ben je ook benieuwd naar jouw gezondheid? Laat deze dan meten tijdens een gezondheidscheck bij jou in de buurt. De check wordt uitgevoerd door Jeffrey, beweeg- en leefstijlexpert van Kruiswerk. De check wordt in drie stappen uitgevoerd waarbij jouw lengte en gewicht worden gemeten en jouw BMI en vetpercentage worden bepaald. Daarna worden jouw bloeddruk en knijpkracht gemeten. Aan de hand van deze resultaten ontvang je een passend leefstijladvies op het gebied van voeding en beweging. 

Tijdens de gezondheidschecks gelden de maatregelen die op dat moment gelden en zijn vastgesteld door het RIVM.

Kijk hier voor een gezondheidscheck bij jou in de buurt.

Van bedverhoger tot elleboogkruk

Heb je net een ongeluk gehad, en ben je daardoor wat minder makkelijk ter been? En kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Of is er een kleintje op komst en heb je bedverhogers nodig? Dan ben je bij de Thuiszorgwinkel van Medipoint aan het goede adres. Medipoint biedt namelijk een breed assortiment aan zorg- en welzijnsproducten. Op vertoon van jouw Kruiswerk ledenpas ontvang je 10% korting op de aanschaf van producten in de Medipoint Thuiszorgwinkels.

Naast korting op producten leen je ook gratis loophulpmiddelen - zoals elleboogkrukken, een standaard rollator, of standaard looprek - tot maximaal 13 weken. Klik hier voor meer informatie over welke hulpmiddelen je gratis leent.

Benieuwd naar wat Kruiswerk voor jou kan betekenen? 

Neem dan eens contact op met onze ledenservice op via info@kruiswerk.nl of op het telefoonnummer 0314 - 357 430, bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Voor het complete dienstenaanbod van Kruiswerk neem je een kijkje op www.kruiswerk.nl/diensten.

 

Vond je dit interessant? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang elke maand onze nieuwste artikelen.

Aanmelden nieuwsbrief

Terug naar overzicht