Maak het inbrekers niet makkelijk

Gaat u op vakantie? Maak het inbrekers niet makkelijk!

Laat inbrekers uw vakantie niet verpesten! Vakantiegangers letten er vaak niet op dat hun huis er onbewoond uitziet. Hierdoor zien inbrekers hun kans waar en slaan op een onbewaakt ogenblik hun slag. Het percentage schades dat veroorzaakt wordt door inbraak ligt tijdens de zomer dan ook hoger dan in de maanden ervoor en erna.

Maak de kans op inbraak zo klein mogelijk

Natuurlijk zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen om de kans op inbraak zoveel mogelijk te verkleinen. Inbrekers gaan namelijk niet op vakantie of een dagje weg. Zorg er dus voor dat uw huis er zo bewoont mogelijk uitziet. We geven u graag een aantal tips om uw huis er zo bewoond mogelijk uit te laten zien. 

Tip 1: Vraag buren op uw huis te letten als u op vakantie gaat.

Heeft u buren waarmee u goed contact heeft en die u vertrouwt. Vraag uw buren om op uw huis te letten als u op vakantie gaat. Zij kunnen een oogje in het zeil houden wanneer u er niet bent.

Tip 2: Vraag uw buren om de planten water te geven.

Vraag uw buren om uw planten water te geven en de binnenkomende post buiten het zicht te leggen. Op deze manier is het niet zichtbaar voor inbrekers dat u al een tijdje niet thuis bent geweest.

Tip 3: Vraag vrienden, familie of buren om af en toe de auto op uw oprit te zetten.

Nog een manier waardoor het lijkt dat u niet weg bent geweest is door een auto op de oprit te zetten. Vraag uw vrienden, familie of buren om af en toe hun auto bij u op de oprit te zetten. Zo lijkt het alsof u thuis bent.

Tip 4: Installeer tijdschakelaars op lampen.

Zet tijdschakelaars op lampen, zo ziet ook 's avonds uw huis er bewoond uit.

Doe de Zomer-huischeck!

Better safe than sorry? Kies dan voor de Zomer-huischeck, uitgevoerd door een Zlimthuis-expert. De Zlimthuis-experts van Kruiswerk helpen u graag om inzicht te geven in uw thuissituatie met de 15 minuten Zomer-huischeck bij u thuis. De Zomer-huischeck ter waarde van € 64,95 is daarom kosteloos voor leden. Vraag via het onderstaande formulier nu uw Zomer-huischeck aan!

Bent u geen lid? Maar heeft u wel interesse in de Zomer-huischeck? Dan kunt u lid worden voor slechts € 19,50 per kalenderjaar voor het hele gezin. Klik hier voor meer informatie over een lidmaatschap van Kruiswerk.

Uw lidnummer vindt u op uw ledenpas.
Indien uw e-mail bij ons bekend is, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding in uw mailbox.