Direct door naar content

Kraak de code

En win een sleutelkluis van Zlimthuis t.w.v. € 109,-

  • Het laatste cijfer van het telefoonnummer van de ledenservice van Kruiswerk is ... ?
  • Het derde cijfer van het telefoonnummer van de Mantelzorghulplijn Kruiswerk is ...?
  • Het vierde cijfer van het telefoonnummer van de Acute Hulplijn van Kruiswerk is... ?

Zet de 3 cijfers naast elkaar. Dit is de code. Stuur de code voor 13 mei 2024 naar communicatie@kruiswerk.nl. Zet in je mail je naam, postadres en telefoonnummer. Je maakt nu kans op de sleutelkluis.

De winnaar krijgt uiterlijk 17 mei persoonlijk bericht.

Dit is de prijs: een sleutelkluis Keyguard XL (Filex Security CR)

Met de Keyguard XL geef je familie, mantelzorgers of de thuiszorg toegang tot je woning door de cijfercode door te geven. De sleutelkluis voldoet aan de norm 'zwaar inbraak werend' volgens de norm LPS 1175. Aan de binnenkant heeft de sleutelkluis ruimte voor één of meer sleutels. De Keyguard XL heeft een solide metalen behuizing in zinklegering met verzonken deur en weerbestendige beschermkap. Hij is eenvoudig te monteren op binnen- of buitenmuur en wordt geleverd met 4 betonschroeven (geschikt voor o.a. beton, baksteen en natuursteen).

Een sleutelkluis voor een veilig thuis

Een sleutelkluis is een kleine kluis die je op de gevel van je woning of bijgebouw monteert. Je gebruikt de kluis om de sleutel van je woning in te bewaren. Omdat de kluis beveiligd wordt met een code kun je deze alleen openen als je hiertoe bevoegd bent. Dit betekent dat inbrekers en andere ongewenste bezoekers de kluis niet kunnen openen om de sleutel te pakken. Ook als je jouw sleutels weleens kwijtraakt of ze gewoon veilig én goed wilt opbergen, is een sleutelkluis de ideale oplossing. Een sleutelkluis biedt veel voordelen. Zo word je nooit meer per ongeluk buitengesloten en kan eventuele thuishulp en mantelzorg zichzelf binnenlaten. Sommige thuiszorgorganisaties verplichten hun cliënten een sleutelkluis op de gevel te monteren. Dit is niet altijd het geval, maar het is goed om te controleren of jouw thuiszorgorganisatie dit wel of niet van je verwacht.

Actievoorwaarden

Doe je mee met deze winactie? Je gaat akkoord met de actievoorwaarden. Lees ze goed door!

Actievoorwaarden

Ledenaanbod: € 20,- korting op de Keyguard XL sleutelkluis

Met een sleutelkluis word je nooit meer per ongeluk buitengesloten en laat eventuele thuishulp en mantelzorg zichzelf binnen. Koop bij Zlimthuis de Keyguard XL met ledenvoordeel voor € 84,50. Niet-leden betalen € 109,-.

Naar het aanbod