Direct door naar content

Ledenaanbod: Sleutelkluis van Zlimthuis met ruim € 20,- korting

Een sleutelkluis is een kleine kluis die je op de gevel van je woning of bijgebouw monteert. Je gebruikt de kluis om de sleutel van je woning in te bewaren. Omdat de kluis beveiligd wordt met een code kun je deze alleen openen als je hiertoe bevoegd bent. Dit betekent dat inbrekers en andere ongewenste bezoekers de kluis niet kunnen openen om de sleutel te pakken. Ook als je jouw sleutels weleens kwijtraakt of ze gewoon veilig én goed wilt opbergen, is een sleutelkluis de ideale oplossing. Een sleutelkluis biedt veel voordelen. Zo word je nooit meer per ongeluk buitengesloten en kan eventuele thuishulp en mantelzorg zichzelf binnenlaten. Sommige thuiszorgorganisaties verplichten hun cliënten een sleutelkluis op de gevel te monteren. Dit is niet altijd het geval, maar het is goed om te controleren of jouw thuiszorgorganisatie dit wel of niet van je verwacht.

Aanbod voor leden van Kruiswerk: Sleutelkluis Keyguard XL (Filex Security CR) met ruim € 20,- korting

Als lid van Kruiswerk koop je de Keyguard XL met een flink ledenvoordeel bij Zlimthuis. Leden betalen € 84,50 incl. btw (niet-leden € 109,-)

Met de Keyguard XL kun je familie, mantelzorgers of de thuiszorg toegang geven tot de woning door de cijfercode door te geven. De Keyguard XL sleutelkluis voldoet aan de norm 'zwaar inbraak werend' volgens de norm LPS 1175. Aan de binnenkant heeft de sleutelkluis ruimte voor één of meer sleutels. De Keyguard XL heeft een solide metalen behuizing in zinklegering met verzonken deur en weerbestendige beschermkap. Hij is eenvoudig te monteren op binnen- of buitenmuur en wordt geleverd met 4 betonschroeven (geschikt voor o.a. beton, baksteen en natuursteen).

  • Ledenvoordeel: € 84,50 Incl. BTW
  • Niet leden: € 109,00

Montageservice

Kosten voor eventuele montage inclusief voorrijkosten bedragen € 77,00.

Direct de sleutelkluis bestellen met ledenvoordeel (op = op)

Let op: de sleutelkluis Keyguard XL met ledenkorting is beperkt op voorraad en op = op.

Ga via de link hieronder naar de bestelpagina van Zlimthuis. Tijdens het bestellen vul je je lidmaatschapsnummer van Kruiswerk. Je betaalt vervolgens de speciale ledenprijs.

Naar de Zlimthuis bestelpagina

Kraak de code en win!

Wil je deze sleutelkluis winnen? Tot 13 mei 2024 maak je kans op deze sleutelkluis. Kraak de code en doe mee!

Ik wil de code kraken en winnen

 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Heb je een vraag?

Bel met de Ledenservice

0314 - 357 430

Of stuur een e-mail

info@kruiswerk.nl

Lid worden Krant gemist? Lees online!