Zorgcollectief

De premies van de zorgverzekeringen zijn bekend!

13 November 2020

Het zorgseizoen is weer van start gegaan. Vandaag zijn de premies bekendgemaakt van de zorgverzekeringen van 2021.

Aanbod van het Kruiswerk Zorgcollectief

Via het Zorgcollectief kan Kruiswerk u een interessant aanbod doen voor de zorgverzekering van verzekeraars VGZ, Zilveren Kruis en Menzis. Het Kruiswerk Zorgcollectief biedt de leden van Kruiswerk veel meer dan alleen korting. “Wij proberen voor onze leden echt een verschil te maken, door middel van onafhankelijke informatie en belangenbehartiging. Bij Zilveren Kruis, VGZ en Menzis hebben we niet alleen een korting op de basisverzekeringspremie en aanvullende (tandarts)verzekeringspremie bedongen, maar ook extra vergoedingen en ruimere dekkingen. En daarnaast biedt het lidmaatschap onze leden unieke diensten die hen ondersteunen op het gebied van zorg, mantelzorg en het dagelijks leven”, vertelt Willem.

Neem voor het aanbod van 2021 van verzekeraars VGZ, Zilveren Kruis en Menzis een kijkje op www.kruiswerk.nl/aanbod.

Zit u nog wel goed bij uw huidige zorgverzekering?

Welke zorg heb ik aankomend jaar nodig? Wat is het beste verzekeringspakket voor mij? Betaal ik niet te veel premie? Hoe zit dat met vergoedingen voor mijn kunstgebit en gehoorapparaat? Vragen die in uw hoofd spoken en waar u graag antwoord op wilt. Adviseur zorgverzekeringen Willem Veenendaal vertelt u graag meer over zorgverzekeringen en waar u op moet letten. “Mensen weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Om die reden geef ik elk jaar informatiebijeenkomsten. Hierin adviseer en informeer ik zowel leden als niet-leden van Kruiswerk over waar zij op moeten letten en waarop kan worden bespaard”, vertelt Willem.

Online informatiebijeenkomsten

Wilt u ook graag meer informatie en advies over uw zorgverkering? Dit jaar organiseert het Kruiswerk Zorgcollectief weer informatiebijeenkomsten om u onafhankelijk te kunnen informeren. “Dit jaar organiseren we voor het eerst online de informatiebijeenkomsten. Hierin ga ik graag met u de interactie aan door het tonen van diverse video’s, waarbij ook uw kennis wordt getest. In 1,5 uur neem ik u mee met belangrijke onderwerpen als uw zorgbehoefte, de juiste basisverzekering, het kiezen van uw eigen risico en aanvullende verzekeringen. En heeft u vragen? Stel deze dan gerust!”, vertelt Willem.

De online informatiebijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 1 december om 15.00 uur en maandag 14 december om 19.00 uur. U kunt zich hiervoor online aanmelden via www.kruiswerkzorgcollectief.nl/advies. Zowel leden als niet-leden van Kruiswerk kunnen de bijeenkomsten bijwonen. Deelname is hierbij gratis.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.kruiswerkzorgcollectief.nl of bel via 088 – 17 17 310.

logo-zorgcollectief