Informatiebijeenkomst

Laat u adviseren over uw zorgverzekering

12 October 2020

Aan het einde van het jaar wordt u weer overspoeld met aanbiedingen van zorgverzekeraars. Door de angst niet goed verzekerd te zijn of niet geaccepteerd te worden, laat u het maar voor wat het is. Echter, door niet kritisch naar uw huidige verzekering en situatie te kijken, bent u vaak niet goed verzekerd en bestaat er de kans dat u honderden euro’s te veel betaalt.

Laat u informeren en adviseren door Willem, adviseur zorgverzekeringen

Het Kruiswerk Zorgcollectief organiseert ieder jaar een aantal verhelderende informatiebijeenkomsten. Hierin informeert Willem u, aan de hand van concrete voorbeelden, over uw zorgverzekering en het kiezen van de juiste verzekeraar.

Dit jaar ook online informatiebijeenkomsten

Dit jaar organiseert Willem ook een aantal online informatiebijeenkomsten. Tijdens de live uitzending krijgt u inzicht in uw zorgverzekeringen en hoe u kunt besparen. Én kunt u direct al uw vragen stellen. Na aanmelding krijgt u een e-mail ter bevestiging. Vervolgens ontvangt u een week voor de bijeenkomst een link naar de live uitzending. U kunt de online informatiebijeenkomst volgen op 1 december van 15.00 tot 16.00 uur, of op 14 december van 19.00 tot 20.00 uur.

Meld u hier aan voor een (online) informatiebijeenkomst.

Advies loont!

Naast de (online) informatiebijeenkomsten gaat Willem ook graag persoonlijk met u in gesprek over uw zorgverzekering. Ieders situatie is immers verschillend. Daarom koos ook meneer Polman voor een persoonlijk adviesgesprek met Willem: “Ik wilde eigenlijk al 3 jaar mijn zorgverzekering onder de loep nemen, maar ik wist niet waar ik heen moest en waar ik moest beginnen”, aldus meneer Polman. “Toen las ik in de Kruiswerk krant over de adviesgesprekken.”

Meneer bleek nu nog niet veel zorg nodig te hebben, maar wel angst te hebben dat dit op korte termijn kon veranderen. Willem vertelt: “Ik heb kritisch met hem gekeken naar de mogelijke zorgbehoeften voor komend jaar en daarop zijn verzekering afgestemd. Dit bespaart hem maar liefst € 1.800,- per jaar. Meneer Polman is erg blij met het eindresultaat: “Ik ben Willem heel dankbaar voor zijn inzichten. Willem heeft me erg goed geholpen, is ter zake en kundig.”

Wilt u ook graag persoonlijk advies? Meld u hier aan voor een persoonlijk adviesgesprek.

Maatregelen in verband met het coronavirus

Tijdens zowel de informatiebijeenkomsten als de persoonlijke adviesgesprekken houden we rekening met uw gezondheid. Tijdens deze bijeenkomsten zullen we dan ook de dan geldende RIVM-richtlijnen hanteren. Het kan zijn dat de informatiebijeenkomsten en persoonlijke adviesgesprekken geen doorgang kunnen vinden. Dan gaan we samen op zoek naar een alternatieve manier om u toch te kunnen informeren en adviseren, zoals telefonisch of via facetime.

Kijk voor meer informatie op www.kruiswerkzorgcollectief.nl.